Δεκανέας ΕΠΟΠ βρέθηκε νεκρός ενώ ήταν ύποπτος για απόπειρα βιασμού

13:51 3/8/2012 - Πηγή: E-Typos
Νεκρός βρέθηκε χθες στο σπίτι του στο Βαθύ, ένας ΕΠΟΠ Δεκανέας (ΠΒ) που υπηρετούσε σε στρατιωτική μονάδα του νησιού. Πρόκειται για έναν 33άχρονο, καταγόμενο από χωριό του νομού Άρτας.
Οι πρώτες δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 33άχρονος υπαξιωματικός αυτοκτόνησε (πιθανόν με εντομοκτόνο ή φυτοφάρμακο).
Στο μεταξύ, όπως έκανε γνωστό η Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου, από την προανάκριση προέκυψε πως είχε προηγηθεί καταγγελία 30άχρονης ημεδαπής εναντίον του, για απόπειρα βιασμού σε βάρος της, στο Πυθαγόρειο της Σάμου.
Ειδικότερα, η γυναίκα κατήγγειλε ότι τα ξημερώματα της ίδιας μέρας, επιστρέφοντας από νυχτερινή διασκέδαση, σε υπαίθριο χώρο όπου είχε σταθμευμένο το όχημά της, ο 33άχρονος της επιτέθηκε χτυπώντας την και προσπάθησε να την εξαναγκάσει σε συνουσία, χωρίς να το καταφέρει και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.
Άμεση υπήρξε η κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη. Στο πλαίσιο των αναζητήσεων, ο 33άχρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Βαθύ της Σάμου, με τα μέχρι στιγμής ευρήματα να συνηγορούν στην εκδοχή της αυτοκτονίας.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου, ενώ διενεργήθηκε ήδη νεκροψία- νεκροτομή στη σορό του 33άχρονου.
Keywords
Τυχαία Θέματα