Διαψεύδει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δημοσίευμα περί επενδυτικού ενδιαφέροντος

16:17 27/9/2013 - Πηγή: E-Typos
Διαψεύδει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δημοσίευμα περί ενδιαφέροντος του επιχειρηματία Δαυίδ (της 3Ε-Coca Cola) για την αγορά μετοχών της εταιρείας. Η ανακοίνωση των "πρασίνων" επισημαίνει ότι ουδέποτε υπήρξε συνάντηση του εν λόγω επιχειρηματία με τον Γιάννη Αλαφούζο ούτε οποιαδήποτε γνωστοποίηση ενδιαφέροντος για επένδυση στο σύλλογο.

«Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα περί νέου "επενδυτικού ενδιαφέροντος", η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει
ότι ουδέποτε υπήρξε συνάντηση μεταξύ του κ. Αλαφούζου και του κ. Δαυίδ για οποιοδήποτε ζήτημα, πολύ δε περισσότερο για τον Παναθηναϊκό», αναφέρει η ανακοίνωση και καταλήγει: «Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός ανήκει στην Παναθηναϊκή Συμμαχία. Οι Αυξήσεις Μετοχικού Κεφαλαίου είναι συνεχείς και όποιος ενδιαφέρεται να επενδύσει γνωρίζει το δρόμο και δεν θα του τον φράξει κανείς. Μέχρι σήμερα πάντως ουδείς έχει εμφανιστεί».

Στον αγωνιστικό τομέα, η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης συνεχίστηκε σήμερα, με προπόνηση που έγινε στο «Απήλιον». Ο Μαρινάκης συνέχισε και σήμερα τη θεραπεία και δεν υπολογίζεται από τον Γιάννη Αναστασίου, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Αποστολόπουλος, λόγω ενοχλήσεων στη δεξιά ποδοκνημική.
Keywords
Τυχαία Θέματα