Διευκρινίσεις της Intracom Telecom, για έργο στη Συρία

16:21 6/7/2012 - Πηγή: E-Typos
Αποκλειστικά αστικές υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών παραδόθηκε για να υποστηρίζει το δίκτυο TETRA, την υλοποίηση του οποίου ανέλαβε η Intracom Telecom από κοινού με την SELEX Elsag για τη Syrian Wireless Organization (SWO), όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Intracom Συμμετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση
της Intracom Συμμετοχών: "Το σύστημα TETRA παραδόθηκε τηρώντας όλες τις σχετικές διατάξεις που αφορούν εξαγωγές. Η Intracom Telecom δεν εμπλέκεται στη λειτουργία του συστήματος και συνεπώς δεν έχει απολύτως κανέναν έλεγχο για τυχόν χρήση του για οποιουσδήποτε άλλους σκοπούς. Η Intracom Telecom έχει αναστείλει τις εργασίες της στη Συρία, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα".
Σημειώνεται ότι το εβδομαδιαίο περιοδικό L'espresso, του οποίου το άρθρο τιτλοφορείται "Η Finmeccanica βοηθούσε τον δικτάτορα" επικαλείται τα ηλεκτρονικά μηνύματα του "Φακέλου Συρία" που δημοσίευσε ο WikiLeaks και ανέφερε ότι ένα από αυτά είχε αποσταλεί στις 7 Μαΐου 2011 από την Intracom Syria, συριακού κλάδου της Intracom, η οποία ζητούσε την αποστολή 500 ασυρμάτων VS3000 της Selex "που προορίζονταν για την αποθήκη της αστυνομία της αστυνομίας στη Μουανταμίγια".
Keywords
Τυχαία Θέματα