Δηλώσεις Αγγέλου, Γκονλούμ για τον αγώνα Παναθηναϊκός-Εφές

18:47 15/1/2014 - Πηγή: E-Typos
Την πρώτη νίκη της στη φάση των «16» της Ευρωλίγκας αναζητά στο ΟΑΚΑ η Αναντολού Εφές την ερχόμενη Παρασκευή (17/1), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Ο Έλληνας τεχνικός της τουρκικής ομάδας, Βαγγέλης Αγγέλου, δήλωσε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, πριν την αναμέτρηση με τους «πράσινους»: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και για μας
είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε με μυαλό και θα πρέπει να παρουσιαστούμε με πάθος στην άμυνα. Θα προσπαθήσουμε να πιάσουμε υψηλή απόδοση και να νικήσουμε εκτός έδρας. Εύχομαι να παίξουμε όπως έχω σχεδιάσει και να φύγουμε νικητές από την Αθήνα».

Ο Κερέμ Γκονλούμ εξήγησε: «Αρχικά στόχος μας ήταν να νικήσουμε όλους τους εντός έδρας αγώνες στη φάση των "16". Όμως, την περασμένη εβδομάδα ηττηθήκαμε στην Κωνσταντινούπολη από τη Μάλαγα. Τώρα, λοιπόν χρειαζόμαστε μία εκτός έδρας νίκη για να την καλύψουμε. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να είμαστε εμείς οι νικητές στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα. Ελπίζω πως θα επιστρέψουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα».
Keywords
Τυχαία Θέματα