Δηλώσεις Λούκα, Μπράουν, Σανικίτζε για τον αγώνα Σιένα-ΟΣΦΠ

20:02 13/3/2013 - Πηγή: E-Typos
Απόλυτη συγκέντρωση ζήτησε ο τεχνικός της Σιένα, Λούκα Μπάνκι, από τους παίκτες του ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής για τη φάση των «16» της Ευρωλίγκας. «Πρόκειται για μία σημαντική μάχη απέναντι στον Ολυμπιακό, κατά την οποία θα πρέπει να αγωνιστούμε με υπερηφάνεια και ετοιμότητα απέναντι σε έναν αντίπαλο με τεράστια αξία. Θα πρέπει να επιδείξουμε την μεγαλύτερη αντίστασή μας.
Δεν θα πρέπει να μας απασχολήσουν οι απουσίες, αλλά να αγωνιστούμε μυαλωμένα και ομαδικά κόντρα σε έναν τόσο καλό αντίπαλο».

Ο Αμερικανός γκαρντ της Σιένα, Μπόμπι Μπράουν, δήλωσε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Να αφήσουμε πίσω μας τη βαριά ήττα από τη Ρόμα. Είχαμε πολύ καιρό να χάσουμε στην έδρα μας. Θα είναι δύσκολο, αλλά οφείλουμε να προσπαθήσουμε να την ξεχάσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά».

Στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση για το αν η κόπωση επηρεάζει αυτόν και τους συμπαίκτες του: «Είναι πολλά τα παιχνίδια που δίνουμε, αλλά δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Από τη στιγμή που παίζουμε στη Σιένα, γνωρίζουμε πως θα έχουμε συνεχείς υποχρεώσεις. Αυτό είναι κι ένα κίνητρο για μας. Πρέπει να ξεκουραζόμαστε, να κάνουμε καλή διατροφή και να προσέχουμε όσο περισσότερο μπορούμε, για να είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε στο βαρύ πρόγραμμα».

Τέλος, ο Βίκτορ Σανικίτζε υπογράμμισε: «Ο αγώνας είναι κρίσιμος και ο Ολυμπιακός μεγάλη ομάδα με μεγάλα ονόματα. Αν πιάσουν υψηλή απόδοση, μπορούν να νικήσουν οποιαδήποτε ομάδα. Διατηρούμε αλώβητη την έδρα μας στη φάση των "16" και στόχος μας είναι να παραμείνουμε αήττητοι εδώ μέχρι το τέλος της».
Keywords
Τυχαία Θέματα