Δηλώσεις Πάουελ, Σλούκα για τον αγώνα κόντρα στην Εφές

20:52 9/4/2013 - Πηγή: E-Typos
Αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο προημιτελικό αγώνα Ολυμπιακός-Αναντολού Εφές και μόνο 3.500 εισιτήρια δεν έχουν διατεθεί από την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ. Ο κόσμος των «ερυθρόλευκων» θα αποτελέσει τον 6ο παίκτη της ομάδας του Πειραιά στην προσπάθεια να επιστρέψει σε φάιναλ φορ Ευρωλίγκας και να υπερασπιστεί τον τίτλο
του, από τις 13 Μαϊου 2012 στην Κωνσταντινούπολη.

Στην προπόνηση στο ΣΕΦ ήταν ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναγιώτης Αγγελόπουλος μαζί με τον αδελφό του Γιώργο, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Σκινδήλιας και ο γενικός διευθυντής Χρήστος Σταυρόπουλος. Νίκη τόσο αύριο (21:00), όσο και την Παρασκευή (12/4) πάλι στο ΣΕΦ υποσχέθηκαν στους εαυτούς τους, ο Βασίλης Σπανούλης και οι συμπαίκτες του. Όλοι στον Ολυμπιακό θέλουν να αποδείξουν πως οι 4 ήττες στο ΣΕΦ φέτος στη διοργάνωση ήταν μία κακή παρένθεση και ανήκουν στο παρελθόν.

Ο Τζος Πάουελ δήλωσε: «Για εμάς το κλειδί είναι η ενέργεια που θα βγάλουμε και η άμυνα που θα παίξουμε. Να μην τους επιτρέψουμε να τρέξουν εύκολα στο ανοιχτό γήπεδο και να μην τους αφήσουμε να μας κάνουν μπρέικ, θέλουμε να αρχίσουμε με 2-0, να υπερασπιστούμε το αβαντάζ της έδρας. Πρέπει να κοιτάμε μπροστά και όχι στα ματς που έγιναν. Τους αντιμετωπίσαμε δύο φορές, αλλά αυτά τα ματς ανήκουν στο παρελθόν. Είναι πολύ σημαντικό το σημείο της σεζόν που έχουμε φτάσει και θα πρέπει να δίνουμε πάντα το 100% σε κάθε παιχνίδι. Το πιο σημαντικό κομμάτι αυτή τη στιγμή είναι η πνευματική προετοιμασία.»

Ο Κώστας Σλούκας είπε: «Πρέπει μείνουμε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Θέλουμε να νικήσουμε και αύριο και την Παρασκευή. Δεν πρέπει να αφήσουμε το πλεονέκτημα έδρας να πάει χαμένο. Πρέπει να τα δώσουμε όλα στο παρκέ και να πάμε στην Κωνσταντινούπολη προηγούμενοι με 2-0. Οι μεταξύ μας αγώνες που προηγήθηκαν ανήκουν στο παρελθόν. Όλα αύριο θα είναι διαφορετικά».
Keywords
Τυχαία Θέματα