Δηλώσεις Πεδουλάκη, Σχορτσανίτη για τον αγώνα κόντρα στη ΤΣΣΚΑ

18:05 3/4/2013 - Πηγή: E-Typos
Στον Παναθηναϊκό δηλώνουν αποφασισμένοι να νικήσουν την ΤΣΣΚΑ και αρνούνται να μπουν σε υπολογισμούς αναφορικά στη θέση που θα καταλάβουν στον 5ο όμιλο της φάσης των «16» στην Ευρωλίγκα. Σ' αυτό το μήκος κύματος κινήθηκαν οι δηλώσεις του Αργύρη Πεδουλάκη και του Σοφοκλή Σχορτσανίτη, πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ αύριο (21:45).

Ο προπονητής των
«πρασίνων», Αργύρης Πεδουλάκης, δήλωσε στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας: «Αύριο δίνουμε το τελευταίο παιχνίδι στη φάση των "16" και αντίπαλος μας είναι μία ομάδα με πολύ καλούς παίκτες στο ρόστερ της, η ΤΣΣΚΑ. Αντιμετωπίζουμε μία εκπληκτική ομάδα. Θα πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη συγκέντρωση, αφού ο αντίπαλός μας μπορεί να τιμωρήσει το παραμικρό λάθος μας. Για μας θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό που θα έχουμε τον κόσμο μας στο πλευρό μας. Γνωρίζουμε πως υπάρχουν πολλά σενάρια αναφορικά στη θέση που θα τερματίσουμε στον όμιλό μας, όμως για εμάς κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός και πάντα προσπαθούμε για τη νίκη».

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού, Σοφοκλής Σχορτσανίτης, είπε: «Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Σεβόμαστε πάρα πολύ τον αντίπαλο μας, αλλά και πάλι θα μπούμε μέσα στο παρκέ για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Κάθε ομάδα έχει τις αδυναμίες της και εμείς πρέπει να βρούμε τις δικές τους. Θα πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο που θα χαράξει ο κόουτς. Είναι δουλειά μας να μείνουμε συγκεντρωμένοι πάνω σε αυτό. Δεν σκεφτόμαστε τα σενάρια και τις πιθανότητες πρόκρισης για τον επόμενο γύρο. Θα είναι λάθος, αν το κάνουμε αυτό. Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στην νίκη και, όταν έρθει η ώρα, θα μάθουμε το όνομα του αντιπάλου μας στον επόμενο γύρο των πλέι οφ».
Keywords
Τυχαία Θέματα