Ελεύθερη χωρίς όρους η δικηγόρος-εκπρόσωπος της Nobilis

14:51 27/4/2012 - Πηγή: E-Typos
Ελεύθερη χωρίς την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε μετά την απολογία της στον ανακριτή της υπόθεσης Τσοχατζόπουλου η δικηγόρος Μαρία Ταλίτα-Τσεκούρα. Η δικηγόρος εμφανίζεται εκπρόσωπος και διαχειρίστρια της αμερικανικής εταιρείας Nobilis, η οποία αγόρασε το ακίνητο της Διονυσίου Αεροπαγίτου από την εταιρεία Torcaso.
Η κατηγορουμένη αρνείται την αποδιδόμενη σε αυτήν πράξη και
φέρεται να υποστηρίζει ότι από το 2004 έως και το 2010 οι μοναδικές εργασίες που παρείχε για τη Nobils ήταν η επιμέλεια της ετήσιας ανανέωσης της εταιρείας έναντι των αμερικανικών αρχών. Φέρεται, επίσης, να υποστηρίζει ότι για την παράστασή της στη σύναψη του συμβολαίου μεταβίβασης του επίμαχου ακινήτου, το οποίο μετά η Nobilis πούλησε στη Βίκυ Σταμάτη, έλαβε αμοιβή 16.500 ευρώ.
Ενώπιον του ανακριτή απολογείται αυτήν την ώρα ο αδελφός της συζύγου του πρώην υπουργού, Παναγιώτης Σταμάτης, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση των ανακαινίσεων που έγιναν στο ακίνητο της Ακρόπολης.
Αυτήν την ώρα συνεδριάζει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, το οποίο θα κρίνει την αίτηση εξαίρεσης για λόγους μεροληψίας, που υπέβαλε η Βίκυ Σταμάτη, σε βάρος του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή. Η πρόταση του εισαγγελέα προς το Συμβούλιο είναι να απορριφθεί η αίτηση της κατηγορουμένης. Έτσι, μέχρι να λυθεί το θέμα η κ. Σταμάτη αναμένει έξω από το ανακριτικό γραφείο για την απολογία της.
Keywords
Τυχαία Θέματα