Επιστρέφει ο Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ

19:32 4/6/2013 - Πηγή: E-Typos
Οριστική είναι πλέον η επιστροφή του Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, μετά την σημερινή συνάντηση που είχε ο Ουρουγουανός μέσος με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, στο ξενοδοχείο "Μακεδονία Παλλάς". Η συνάντηση έγινε έπειτα από πρωτοβουλία του Θοδωρή Ζαγοράκη, που σταδιακά αναλαμβάνει ολοένα και περισσότερες πρωτοβουλίες για το ποδοσφαιρικό τμήμα, από την θέση που του έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης,
ως προσωπικός του σύμβουλος.

Στο τετ α τετ Σαββίδη-Γκαρσία στο "Μακεδονία Παλλάς", δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και, πλέον, αναμένεται μόνο η επικύρωση της επιστροφής, στις επόμενες μέρες.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το θέμα, αναφέρει: «Επειτα από το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, ο μεγαλομέτοχος κ. Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε με τον Πάμπλο Γκαρσία όπου οι δύο πλευρές άφησαν πίσω τους το παρελθόν και αναζητώντας μια νέα αρχή συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας από μηδενική βάση.

Είναι πάγια θέση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ο σεβασμός στην ιστορία του συλλόγου και ως εκ τούτου η πόρτα της παραμένει ανοιχτή στον Πάμπλο Γκαρσία. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει συνάντηση εκπροσώπων της διοίκησης με τον Γκαρσία, όπου και αναμένεται να καθοριστούν οι λεπτομέρειες της νέας συνεργασίας.»

Για τη συνάντηση που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη, τοποθετήθηκε και ο Πάμπλο Γκαρσία. Αναλυτικά η δήλωση του Ουρουγουανού μέσου έχει ως εξής:

«Σήμερα έγινα δεκτός από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Ιβάν Σαββίδη, σε ραντεβού που πραγματοποιήθηκε στο Μακεδονία Παλλάς, όπου ήμασταν αποκλειστικά παρόντες εγώ, ο κ. Σαββίδης και οι δυο μεταφραστές. Συζητήσαμε για αρκετή ώρα για το παρόν και το μέλλον του ΠΑΟΚ και δόθηκαν διευκρινήσεις για ό,τι έχει συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν. Η συνάντησή μας κατέληξε σε πολύ καλό κλίμα και τις επόμενες μέρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να καθοριστούν οι λεπτομέρειες της καινούργιας συνεργασίας μας.»
Keywords
Τυχαία Θέματα