ΕΣΑΚΕ: Μετά το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας οι τελικοί στην Α1

16:00 24/4/2012 - Πηγή: E-Typos
Το αίτημα του Ολυμπιακού για τη διεξαγωγή τουλάχιστον ενός εκ των τελικών στα πλέι οφ της Α1 πριν το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας (11-13 Μαΐου) δεν ικανοποιήθηκε.

Σε συνεδρίασή του σήμερα ο ΕΣΑΚΕ έλαβε την απόφαση να παραμείνει ως έχει το πρόγραμμα και η σειρά των τελικών ν' αρχίσει μετά την επιστροφή του Ολυμπιακού
και του Παναθηναϊκού από την Κωνσταντινούπολη. Πιθανότερη ημερομηνία έναρξης των τελικών είναι η 17η Μαϊου (Πέμπτη), όπως συζητήθηκε σήμερα στα γραφεία της διοργανώτριας Αρχής στην Α1.
Η αγωνιστική απραξία για τους παίκτες των δύο ελληνικών ομάδων που έχουν προκριθεί στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας ήταν ο λόγος που ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ανέδειξε το θέμα με δηλώσεις του, αίτημα που εν συνεχεία στήριξε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.
Ο ΕΣΑΚΕ, όπως εξήγησε ο πρόεδρός του Βασίλης Οικονομίδης, είχε πάρει εξ αρχής την απόφαση για διεξαγωγή των ημιτελικών μετά το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας λόγω εντολής του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να μην διεξαχθούν ματς από τις 3 μέχρι τις 7 Μαΐου, ενόψει των εκλογών.
Keywords
Τυχαία Θέματα