Εθνική Ελλάδας: Χωρίς Καραγκούνη στο φιλικό με τη Νορβηγία στις 15/8

16:51 10/8/2012 - Πηγή: E-Typos
Το γεγονός ότι ο Γιώργος Καραγκούνης ακόμη δεν έχει υπογράψει κάπου μετά την λήξη του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό και την αποχώρηση από την ομάδα, πιθανότατα ανάγκασαν τον προπονητή της εθνικής ομάδας, Φερνάντο Σάντος να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τον φιλικό αγώνα με τη Νορβηγία, που θα διεξαχθεί στο Όσλο στις 15 Αυγούστου. Εκτός αποστολής, λόγω τραυματισμού όμως, έμεινε και ο Γρηγόρης Μάκος, ενώ τα νέα πρόσωπα στην ομάδα είναι οι Σιόβας, Μαυρίας, Βελλίδης και Δημούτσος.
Πιο συγκεκριμένα
οι 21 ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν είναι οι εξής: Καρνέζης (Παναθηναϊκός), Βελλίδης (Άρης), Βύντρα (Παναθηναϊκός), Τοροσίδης (Ολυμπιακός), Κυρ. Παπαδόπουλος (Σάλκε), Παπασταθόπουλος (Βέρντερ), Σιόβας (Ολυμπιακός), Κατσουράνης (Παναθηναϊκός), Μανιάτης (Ολυμπιακός), Δημούτσος (Ατρόμητος), Τζιόλης (Μονακό), Νίνης (Πάρμα), Φορτούνης (Καϊζερσλάουτερν), Χριστοδουλόπουλος (Παναθηναϊκός), Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ), Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Σαμαράς (Σέλτικ), Μαυρίας (Παναθηναϊκός), Χολέμπας (Ολυμπιακός), Σπυρόπουλος (Παναθηναϊκός).
Η ομάδα θα συγκεντρωθεί την ερχόμενη Δευτέρα, σε ξενοδοχείο στη Βουλιαγμένη και θα πραγματοποιήσει την ίδια ημέρα προπόνηση στον Άγιο Κοσμά (19:00). Η αναχώρηση για το Όσλο είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη στις 10:00, ενώ η προπόνηση επί νορβηγικού εδάφους θα γίνει την ίδια μέρα στις 19:30 (ώρα Ελλάδας) στο γήπεδο του αγώνα.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ιρλανδός Άλαν Κέλι, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ντάμιεν Μακ Γκρέιθ-Μαρκ Ντάγκλας, ενώ χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο Νορβηγός Κιμ Τόμας Χάγκλουντ.
Keywords
Τυχαία Θέματα