Ευρωλίγκα: MVP για την περίοδο 2012-13 ο Βασίλης Σπανούλης

14:55 9/5/2013 - Πηγή: E-Typos
Ο MVP του περυσινού φάιναλ φορ, Βασίλης Σπανούλης, αναδείχτηκε φέτος MVP της σεζόν στην Ευρωλίγκα. Στη λιτή εκδήλωση απονομής των βραβείων στο μοντέρνας αρχιτεκτονικής κτήριο, "City Hall", δίπλα στη διάσημη γέφυρα του Λονδίνου "Tower Bridge", οι διοργανωτές αποκάλυψαν τον φετινό MVP, παρουσία του εκτελεστικού
διευθυντή της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου.

«Το πιο σημαντικό για μένα είναι που η ομάδα μου είναι πάλι στο φάιναλ φορ. Τώρα έχω διπλή χαρά και ικανοποίηση που αναδείχτηκα MVP παράλληλα με την παρουσία του Ολυμπιακού στο Λονδίνο,» δήλωσε ο Σπανούλης. Όσο για το πώς κατάφερε φέτος να ξεχωρίσει και πάλι, ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» απάντησε: «Δούλεψα σκληρά, ήμουν διαρκώς σε ισορροπία με τα συναισθήματά μου. Κάθε μέρα δουλεύω σκληρά και στόχος μου είναι να βελτιώνομαι κάθε μέρα».

Στην εκδήλωση απονομής των βραβείων, ήταν οι τέσσερις από τους πέντε παίκτες της κορυφαίας πεντάδας της σεζόν, καθώς ο αρχηγός Δημήτρης Διαμαντίδης δεν μπόρεσε να είναι παρών. Στο πάνελ ήταν όμως οι άλλοι τέσσερις δηλαδή οι Ρούντι Φερνάντεθ (Ρεάλ Μαδρίτης), Βασίλης Σπανούλης (Ολυμπιακός), Νέναντ Κρστιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας) και Άντε Τόμιτς (Μπαρτσελόνα). Στο πάνελ ήταν παρών ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου που αναδείχτηκε κορυφαίος ανερχόμενος αστέρας, αλλά και ο πρώτος σκόρερ για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, Μπόμπι Μπράουν της Σιένα. Ο Στεφάν Λάσμε του Παναθηναϊκού αναδείχτηκε κορυφαίος αμυντικός, αλλά όπως και ο Διαμαντίδης δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρόν, αφού έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν από πλευράς Ολυμπιακού, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Γιώργος Σκινδήλιας, ο γενικός διευθυντής Χρήστος Σταυρόπουλος και ο μάνατζερ της ομάδας, Μίλαν Τόμιτς. Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος αναμένονται στο Λονδίνο σήμερα το απόγευμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα