Ευρωλίγκα: Μειώθηκε η ποινή του Παναθηναϊκού σε 1 αγωνιστική

21:41 28/6/2013 - Πηγή: E-Typos
Η Επιτροπή Εφέσεων της Ευρωλίγκας έκανε εν μέρει δεκτή τη μία εκ των δύο εφέσεων του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα η ποινή των τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών να μειωθεί σε μία, ενώ παραμένει ακέραιο το πρόστιμο των 40.000. Όσον αφορά στην τιμωρία για τα επεισόδια στον εντός έδρας αγώνα με την ΤΣΣΚΑ για την 14η ημέρα της φάσης των «16» (4/4) η Ευρωλίγκα δεν έκανε δεκτή την έφεση και παραμένει το
πρόστιμο των 9.000 ευρώ. Παράλληλα, υπογραμμίστηκε ότι σε περίπτωση επανάληψης επεισοδίων μέσα στο γήπεδο του Παναθηναϊκού θα υπάρξουν νέες μεγαλύτερες κυρώσεις.

Ο αθλητικός δικαστής είχε τιμωρήσει με ποινή τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και συνολικό πρόστιμο 100 χιλιάδες ευρώ, για όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ, στον 3ο και 4ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα. Αναλυτικά, οι «πράσινοι» είχαν τιμωρηθεί με 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για περιπτώσεις επανειλημμένων και κατάφορων παραβιάσεων των κανονισμών της διοργάνωσης, ενώ τους είχε επιβληθεί πρόστιμο 40.000 ευρώ για χρήση παράνομων σειρήνων, φωτοβολίδων και κροτίδων.

Επιπλέον, η διοργανώτρια Αρχή, είχε αποφασίσει να επιβάλλει στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός 60.000 ευρώ πρόστιμο και μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών ως ποινή για το γεγονός πως οι «πράσινοι» επέτρεψαν την είσοδο περισσότερων φιλάθλων από όσο επιτρέπει η χωρητικότητα του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και στους δύο εντός έδρας αγώνες με την Μπαρτσελόνα στην Ευρωλίγκα.

Αυτό σημαίνει ότι οι «πράσινοι» θα δώσουν τους δύο πρώτους εντός έδρας αγώνες τους στην Ευρωλίγκα χωρίς την παρουσία του κόσμου τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα