Φάμπρι: Οπωσδήποτε νίκες στα εντός έδρας παιχνίδια

21:30 7/3/2013 - Πηγή: E-Typos
Μήνυμα ενότητας προς κάθε κατεύθυνση, προκειμένου η ομάδα να στηριχτεί από παντού στην κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, απέστειλε μέσω των δηλώσεών του στο συνδρομητικό κανάλι της Nova ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Φάμπρι.

«Είπα στους παίκτες στο ξεκίνημα της εβδομάδας ότι δεν μπορούμε να έχουμε υπερβολική αυτοπεποίθηση, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο που βρίσκεται απέναντί μας. Ούτε, φυσικά, με την ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε
το Σάββατο. Κάτι τέτοιο θα ήταν μεγάλο λάθος από την πλευρά μας. Δεν φοβόμαστε κανένα, αντίθετα σεβόμαστε τους πάντες», τόνισε ενόψει της αναμέτρησης με την Κέρκυρα ο Ισπανός τεχνικός.

Αναφερόμενος στο ίδιο ματς πρόσθεσε: «Θα πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο. Θεωρώ ότι η ομάδα μας βρίσκεται στο σωστό δρόμο και πρέπει να συνεχίσει να αναπτύσσεται πάνω σε αυτόν. Γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολο το ματς με την Κέρκυρα, γιατί μάχεται για τη σωτηρία της. Άρα λοιπόν θα είναι μεγάλο λάθος να βγούμε με μεγάλη αυτοπεποίθηση ή αν προτιμάτε, με άνεση, στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Φάμπρι τόνισε πωςο Παναθηναϊκός πρέπει οπωσδήποτε να επικρατήσει και στα τέσσερα εντός έδρας ματς που έχει να δώσει έως το τέλος της περιόδου (τα εκτός έδρας είναι με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό), προκειμένου να παίξει στα πλέι οφ: «Κοιτάζοντας τα πλέι οφ, υπολείπονται άλλοι τέσσερις αγώνες εντός έδρας. Εάν δεν μπορούμε να κερδίσουμε τουλάχιστον αυτούς τους τέσσερις αγώνες, θα έχουμε προβλήματα. Αυτό πρέπει να το κατανοήσουν οι παίκτες και η ομάδα και να καταλάβουν ότι πάντοτε πρέπει να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο, με την μεγαλύτερη διάθεση. Θα έλεγα ότι εμείς οι ίδιοι, μπορούμε να γίνουμε και οι μεγαλύτεροι εχθροί του εαυτού μας. Αυτό δεν πρέπει να συμβεί».

Στο τέλος, ο έμπειρος τεχνικός ζήτησε τη στήριξη των οπαδών στα παιχνίδια που απομένουν: «Θέλουμε οι φίλαθλοι να έρθουν στο γήπεδο και να μας βοηθήσουν. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές όλη η Παναθηναϊκή οικογένεια πρέπει να βαδίζει προς την ίδια κατεύθυνση. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να υποσχεθούμε και να δεσμευτούμε, ότι θα τα δώσουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε παιχνίδι. Έτσι θα το κάνουμε και εγώ ιδιαιτέρως ζητάω με μεγάλη αγάπη την βοήθεια των οπαδών μας στον αγώνα με την Κέρκυρα. Παίζονται πάρα πολλά και πιστεύω ότι όλοι μαζί ενωμένοι, θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε.»
Keywords
Τυχαία Θέματα