Γ. Αλαφούζος: Aντιλαμβάνομαι πολύ καλά τι έχει συμβεί

Δήλωση με πολλές αιχμές έκανε ο Γιάννης Αλαφούζος στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με αφορμή τη χθεσινή ήττα των "πρασίνων" απο τη Βέροια, την οποία χαρακτηρίζει ντροπιαστική. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ αφήνει να εννοηθεί ότι θα προχωρήσει σε βαθιές τομές μέσα στην ομάδα, ενώ φαίνεται να συνδυάζει τη χθεσινή κάκιστη εικόνα των "πρασίνων" με την αναθέρμανση της υπόθεσης του πρίγκιπα Φεϊζάλ.
Αναλυτικά η δήλωση
του Γιάννη Αλαφούζου:
«Η ντροπιαστική ήττα του Παναθηναϊκού στη Βέροια δεν πρόκειται να μείνει χωρίς συνέπειες. Κάνουν λάθος όσοι νομίζουν ότι δεν αντιλαμβάνομαι τι έχει συμβεί και τι συμβαίνει στον
Παναθηναϊκό. Έδωσα σε πολλούς ανθρώπους την ευκαιρία, ξεχνώντας το παρελθόν, να συμπράξουν στην προσπάθεια για την σωτηρία και την αναγέννηση του Παναθηναϊκού και αυτοί το εξέλαβαν σαν αδυναμία ή αφέλεια.
Όποιος θέλει να βάλει χρήματα στον Παναθηναϊκό και να αναλάβει τη διοίκησή του, συμπεριλαμβανομένης της Αυτής Υψηλότητας και των εμφανών και αφανών υποστηρικτών του, είναι ευπρόσδεκτος.

Όσο όμως εγώ θα ηγούμαι αυτής της προσπάθειας, ο δρόμος της σωτηρίας θα περάσει μέσα από την κάθαρση που εγώ κρίνω απαραίτητη για τη δημιουργία ενός Παναθηναϊκού ηθικού, έντιμου και απελευθερωμένου από κάθε μορφής συμφέροντα και σκοπιμότητες».

Ο πρίγκιπας Φεϊζάλ θα συμμετάσχει στην ΑΜΚ
Με έγγραφο που απέστειλε σήμερα το πρωί στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η πλευρά του πρίγκιπα Φεϊζάλ ενημερώνει ότι είναι καταρχήν θετική στην πρόσκληση συμμετοχής στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, μέσω της οποίας δίνεται στον υποψήφιο επενδυτή η δυνατότητα να αποκτήσει την πλειοψηφία των μετοχών της εταιρείας. Την αποστολή του σχετικού εγγράφου γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του Φεϊζάλ, Βλάσης Τσάκας, ενώ επιβεβαίωση υπάρχει και από την πλευρά της ΠΑΕ. Οι «πράσινοι» έδωσαν παράλληλα την άδεια στην πλευρά του πρίγκιπα να αρχίσει από αύριο κιόλας έλεγχο στα οικονομικά στοιχεία του τελευταίου έτους, όρο που είχε θέσει ο υποψήφιος επενδυτής προκειμένου να συμμετάσχει στην ΑΜΚ.
Keywords
Τυχαία Θέματα