Γ. Καραγκούνης: Δεν είναι σίγουρο αν θα φύγω από τη Φούλαμ

17:19 20/5/2013 - Πηγή: E-Typos
Στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» μίλησε σήμερα ο Γιώργος Καραγκούνης της Φούλαμ, μετά και την ολοκλήρωση μιας εξαιρετικής χρονιάς με τη φανέλα της λονδρέζικης ομάδας, με την οποία αγωνίστηκε σε 25 αγώνες πρωταθλήματος σημειώνοντας 1 τέρμα, και 3 ματς κυπέλλου πετυχαίνοντας επίσης ένα γκολ (28-2 το σύνολο).

Ο Καραγκούνης αρχικά μίλησε για την εμπειρία του στο αγγλικό πρωτάθλημα, τονίζοντας πως «Η πρέμιερ λιγκ είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί σ' ένα ποδοσφαιριστή». Πιο συγκεκριμένα:
«Από τη στιγμή που έφτασα εδώ μέχρι και το χθεσινό παιχνίδι έζησα ό,τι καλύτερο μπορούσα να φανταστώ. Γιατί είχα τύχη να παίξω, είχα την τύχη να μ' αγαπήσει ο κόσμος, να κάνουμε καλά παιχνίδια με την ομάδα και η σεζόν να τελειώσει έτσι όπως τελείωσε χθες με μια μεγάλη νίκη εκτός έδρας απέναντι σε μια καλή ομάδα και να γίνει αυτό που έγινε με τους οπαδούς. Ήταν σαν ένα παραμύθι που το έζησα ζωντανά και ήταν τέλεια, τεράστια εμπειρία. Ειδικά έτσι όπως ήταν τα δεδομένα πριν έρθω και στην ηλικία που ήρθα».

Για το μέλλον του, αλλά και για τις δηλώσεις του Μάρτιν Γιολ πως ίσως ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με τους «κότατζερς» είπε: «Ακόμη όλα είναι ανοιχτά. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος. θα μιλήσει ο μάνατζέρ μου με την ομάδα. Θα ξεκουραστώ κι εγώ, θα μιλήσω με την οικογένεια μου και θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Αυτούς τους οκτώ μήνες μου έλειψε πολύ η οικογένεια μου και για δεύτερη χρονιά δεν θα μπορούσα να είμαι μακριά της. Θα δούμε τι θα γίνει, αν και στο Λονδίνο υπάρχουν σχολεία. Αν μείνω το πιθανότερο είναι ότι θα τους πάρω μαζί μου. Όσον αφορά στον Γιολ, δεν το είπε έτσι. Ήταν τα λόγια του μάνατζέρ μου τα οποία αναπαράχθηκαν. Είμαστε πολλοί παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν και δεν έχει ακόμη τοποθετηθεί για κανέναν. Έκανε αναπαραγωγή των δηλώσεων του εκπροσώπου μου. Όμως, μετά την εξασφάλιση της παραμονής μας είχαμε κάποια άσχημα αποτελέσματα και επί του παρόντος είναι ακόμη σε εκκρεμότητα και το θέμα του προπονητή. Είναι πολλά πράγματα στον αέρα και αυτό επί της ουσίας έχει συμβεί μέχρι στιγμής. Δεν ήθελα να τοποθετηθώ στο θέμα αυτό τη συγκεκριμένη στιγμή. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πέρασα έναν φανταστικό χρόνο, καλύτερα δεν γινόταν. Ο σεβασμός που καρπώθηκα έχει βάλει αυτήν την ομάδα στην καρδιά μου και όλους όσοι την απαρτίζουν, προπονητή, συμπαίκτες, κόσμο. Όταν φτάσει η ώρα να συζητήσω θα δούμε τι θα γίνει».

Από εκεί και πέρα, ένας άλλος Έλληνας που αγωνίζεται στο εξωτερικό μίλησε για το μέλλον του στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM». Ο λόγος για τον Βαγγέλη Μόρα, ο οποίος δήλωσε πλήρη άγνοια για τις φήμες που θέλουν τον Παναθηναϊκό να τον εντάξει στο δυναμικό του. O Μόρας ξεκίνησε μιλώντας για το μεγάλο επίτευγμα της ομάδας του Ελλάς Βερόνα, που ανέβηκε στη Serie A και πρόσθεσε σχετικά με τον Παναθηναϊκό: «Όχι, προσωπικά δεν ξέρω κάτι. Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν πολύ σημαντικές για την ομάδα μου. Δεν μπήκα καν στη διαδικασία και δεν με ενόχλησε κανένας. Με τιμά το ενδιαφέρον, αλλά δεν θέλω να κοροϊδεύω κανέναν. Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο και δεν έχω μπει στη διαδικασία αυτή, γιατί δεν με απασχολεί».
Keywords
Τυχαία Θέματα