Γ. Πρίντεζης: Μεγάλο κίνητρο η νίκη στο "Αμπντί Ιπεκτσί"

Ένα επιπλέον κίνητρο για τον Ολυμπιακό χαρακτήρισε τη νίκη μέσα στο «Αμπντί Ιπεκτσί» της Κωνσταντινούπολης, ο Γιώργος Πρίντεζης, ενόψει της αναμέτρησης με τη Γαλατασαράι στην Τουρκία, την ερχόμενη Πέμπτη (24/10, 21:45). Με δηλώσεις του στο διαδυκτιακό κανάλι της ΚΑΕ, ο διεθνής φόργουορντ εξήγησε πως ο πρωταθλητής Ευρώπης τις δύο τελευταίες σεζόν θα μεταβεί στην Πόλη με στόχο τη νίκη απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα.

«Φέτος η Γαλατασαράι
είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, ειδικά στην έδρα της. Σίγουρα, όμως, είναι νωρίς για συμπεράσματα και κανείς δεν μπορεί να κρίνει την ποιότητα των ομάδων τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Είναι ένα παιχνίδι από το οποίο κι εμείς θα δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε. Εγώ πιστεύω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Πάμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι και να βελτιωθούμε».

Σε ερώτηση για την «καυτή» έδρα της ομάδας της Κωνσταντινούπολης, ο Πρίντεζης εξήγησε: «Βεβαίως και το "Αμπντί Ιπεκτσί" είναι μια πολύ μεγάλη έδρα. Όταν παίζεις απέναντι σε μεγάλες ομάδες και σε τόσο δύσκολες έδρες -και το παρελθόν έχει δείξει ότι έχουμε πρόβλημα στη συγκεκριμένη έδρα- είναι για εμάς ένα μεγάλο κίνητρο. Κάποια στιγμή θα παίζαμε τα παιχνίδια αυτά. Θα ήταν καλύτερο να είχαμε χαλαρά παιχνίδια στην αρχή της σεζόν, αλλά πλέον από τη στιγμή που άρχισε η Ευρωλίγκα όλα τα παιχνίδια σε αυτή τη διοργάνωση είναι δυνατά».

Στο μεταξύ σήμερα, οι Σπανούλης, Πρίντεζης, Περπέρογλου, Σλούκας και Πέτγουεϊ έδωσαν το «παρών» σε εκδήλωση ανακοίνωσης της έναρξης συνεργασίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός με γνωστή ταξιδιωτική εταιρεία. Ο Στράτος Περπέρογλου δήλωσε σχετικά: «Ελπίζουμε αυτή η συνεργασία να φέρει κι άλλες επιτυχίες. Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και το πρώτο ταξίδι στη Βραζιλία, εκτός από πολύ άνετο, έφερε και μια σημαντική επιτυχία, όπως ήταν το τρόπαιο του Διηπειρωτικού Κυπέλλου».
Keywords
Τυχαία Θέματα