Γίδα βραστή ιδανική για τα χειμωνιάτικα κρύα

11:10 31/1/2024 - Πηγή: E-Typos

χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Γίδα βραστή: Η μερακλίδικη, καταπραϋντική σούπα που γίνεται εξαιρετική και στη χύτρα Υλικά Μερίδες: 4  2 κιλά γίδα από μπούτι, με το κόκαλο, σε μεγάλα κομμάτια  100 ml ελαιόλαδο  1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, χοντροκομμένο  1 σκελίδα σκόρδο, καθαρισμένη, ολόκληρη  2 λίτρα νερό  χυμός από 2 λεμόνια + επιπλέον κατά βούληση, για το σερβίρισμα  1 1⁄2 κουτ. […]

Το άρθρο Γίδα βραστή ιδανική για τα χειμωνιάτικα κρύα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Keywords
Τυχαία Θέματα