Γλυκό κουταλιού κυδώνι: Πως θα τo φτιάξετε και τι θα πληρώσετε

Γλυκό κουταλιού κυδώνι: Ένα παραδοσιακό γλυκό του κουταλιού, που μπορεί να γίνει κίτρινο ή κόκκινο, ανάλογα πως μας αρέσει και τα κυδώνια που έχουμε. Αν το θέλουμε κίτρινο και μαλακό, διαλέγουμε αφρατοκύδωνα και τα βράζουμε κανονικά, ενώ αν το προτιμάμε κόκκινο και μαστιχωτό, επιλέγουμε σκληρά κυδώνια, διπλασιάζουμε το νερό και τα βράζουμε μισοσκεπασμένα, σε χαμηλή […]

Το άρθρο Γλυκό κουταλιού κυδώνι: Πως θα τo φτιάξετε και τι θα πληρώσετε εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Keywords
Τυχαία Θέματα