Η εισήγηση του Ευ. Βενιζέλου στην Εθνική Εκλογική Επιτροπή ΠΑΣΟΚ

14:20 29/3/2012 - Πηγή: E-Typos
Ο προεκλογικός αγώνας του ΠΑΣΟΚ θα είναι λιτός, χωρίς αφισορύπανση, εκλογικά κέντρα, πλαστικές σημαίες και τόνους χαρτιού, επισήμανε ο πρόεδρος του Κινήματος, Ευάγγελος Βενιζέλος στην εισήγησή του στην Εθνική Εκλογική Επιτροπή που συνεδριάζει στην Ιπποκράτους.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προέταξε την προσωπική επαφή των στελεχών του Κινήματος με τους πολίτες, καθώς επισήμανε ότι ο προεκλογικός
αγώνας δεν μπορεί, απο την άλλη, να είναι μόνο τηλεοπτικός ή διαδικτυακός.

Επίσης, ο κ. Βενιζέλος είπε οτι τα ψηφοδέλτια του Κινήματος θα ανανεωθούν κατά 60%, με κριτήρια ενότητας, αξιοκρατίας, ανανέωσης και πίστης στην εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας οτι με τα ίδια κριτήρια θα στελεχωθεί και το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Κινήματος, το οποίο (ψηφοδέλτιο) δεν μπορεί να είναι προνόμιο του προέδρου ή να αποτελεί "έκπληξη" για το κόμμα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε οτι σε μεγάλη εκδήλωση του Κινήματος την ερχόμενη Τετάρτη στο Μουσείο Μπενάκη, το κόμμα θα κινητοποιήσει επιστημονικές και πνευματικές δυνάμεις του Ελληνισμού για το πρόγραμμα ανασυγκρότησης της χώρας.

Τέλος, το ΠΑΣΟΚ θα κηρύξει "επίσημα" την έναρξη της προεκλογικής του εκστρατείας την Παρασκευή, 6 Απριλίου με την σύγκληση του Εθνικού του Συμβουλίου, με διευρυμένη σύνθεση.
Keywords
Τυχαία Θέματα