Ιωάννινα: Μπαράζ συλλήψεων για ληστείες και κλοπές

20:21 9/4/2012 - Πηγή: E-Typos
Δύο άγνωστοι, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και με την απειλή κυνηγετικών όπλων, μπήκαν σε φάστ-φούντ στα Γιάννινα ακινητοποίησαν τις υπαλλήλους του καταστήματος και τον υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων, που βρισκόταν εκείνη την ώρα εκεί και έφυγαν κλέβοντας 438 ευρώ. Οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται. Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων.
-Στα Γιάννινα, συνελήφθησαν 3 Μαροκινοί γιατί, με χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν από ομοεθνή τους, ο οποίος στερείται ταξιδιωτικών εγγράφων για την παραμονή του στη χώρα μας, το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ καθώς
και 1 κινητό τηλέφωνο. Ο παθών διεκομίσθη στο νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών.
-Στην Αγία Τριάδα Ιωαννίνων, 2 άγνωστοι, με την απειλή όπλου και μαχαιριού, μπήκαν σε ποιμνιοστάσιο και με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από την ιδιοκτήτρια τα κλειδιά του σπιτιού της. Στη συνέχεια πήγαν στο σπίτι και έκλεψαν το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ οι δράστες αναζητούνται από το αστυνομικό τμήμα Κατσικά Ιωαννίνων.
-Στον Άγιο Ιωάννη Ιωαννίνων, συνελήφθη ένας 22χρονος και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του και δύο συνεργών του για απόπειρα κλοπής. Ειδικότερα, οι τρεις δράστες αποπειράθηκαν να κλέψουν από μάνδρα μαρμάρων ιδιοκτησίας 60χρονου μία μεταλλική παλέτα, αλλά έγιναν αντιληπτοί από περίοικο που ειδοποίησε περιπολούντες αστυνομικούς που συνέλαβαν τον 22χρονο. Ο 22χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ιωαννίνων.
Keywords
Τυχαία Θέματα