Ισόπαλο το ντέρμπι στο «Ετιχάντ»

Οι φορμαρισμένες Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ είναι πολύ πιθανό να αναδειχθούν ισόπαλες στο ντέρμπι του «Ετιχάντ».
ΧΑΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.
Η κόντρα των οπαδών της Χαλ με τη διοίκηση, αναφορικά με το όνομα και το χρώμα της εμφάνισης, συνεχίζεται. Εκτός οι Ντάτζεον (αμυντικός) και Μπράντι (μέσος), Αλούκο (μεσοεπιθετικός) και Κουίν (μέσος, 6 συμ.). Η Γιουνάιτεντ βρίσκει ρυθμό και παραδοσιακά πατάει γκάζι μέσα στις γιορτές. Νοκ άουτ παραμένουν Φελαϊνί, Κάρικ, Νάνι (χαφ), Φαν Πέρσι (φορ). Αμφίβολοι Γουέλμπεκ (φορ), Βίντιτς (μπακ).
ΠΡΟΤΑΣΗ:
2
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ
Το πιο πρόσφατο «διπλό» της Πάλας χρονολογείται από το 1991. Η Βίλα όμως προέρχεται από 3 σερί ήττες και προβληματίζει. Τιμωρημένος ο Γουέστγουντ (χαφ), λείπουν οι Οκόρε (μπακ), Ενζόνγκμπια (χαφ). Οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλά προβλήματα: Τιμωρημένος ο Σαμάκ (χαφ). Γκεντιούρα (χαφ), Μάρεϊ (φορ), Χαντ (μπακ), Μακ Κάρθι (μπακ).ΠΡΟΤΑΣΗ: 1ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΑΡΣΕΝΑΛ
Η Αρσεναλ έχει καλή παράδοση στην έδρα της Γουέστ Χαμ. Μετά την λευκή ισοπαλία με την Τσέλσι, πρέπει να πάρει το «διπλό» και να περιμένει τι θα γίνει στο ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λίβερπουλ. Τιμωρημένος για τους «κανονιέρηδες» ο Γουίλσιρ (χαφ), εκτός οι Τσάμπερλεν, Ντιαμπί (χαφ). Οι γηπεδούχοι δεν υπολογίζουν στους Ντάουνινγκ (χαφ), Ριντ (μπακ), Πέτριτς (φορ), Ντιαρά (χαφ). Ανέτοιμος ο Κάρολ (φορ).
ΠΡΟΤΑΣΗ: 2ΕΒΕΡΤΟΝ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤΗ Εβερτον είναι πολύ φορμαρισμένη και κάνει όνειρα για Τσάμπιονς Λιγκ. Προέρχεται από 4 νίκες στα τελευταία 5 μτς. Ντελοφέου (χαφ), Γκίμπσον (χαφ) και Κονέ (φορ) είναι νοκ άουτ. Επιστρέφει ο Μπέινς (μπακ). Η Σάντερλαντ παλεύει αλλά δεν καταφέρνει να συγκεντρώσει τους απαραίτητους βαθμούς. Τιμωρημένος ο Μπράουν (μπακ).
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 ΚΑΡΝΤΙΦ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝΗ Κάρντιφ έχει 7 σερί εντός έδρας νίκες επί της Σαουθάμπτον. Υπάρχει πρόβλημα με την διοίκηση και τον προπονητή. Ερωτηματικό ο Μπέλαμι. Η Σάντερλαντ κάνει κοιλιά τις τελευταίες αγωνιστικές. Ξανά εκτός ο Μπόρουτς (κίπερ). Νοκ άουτ ο Βανιάμα (χαφ).
ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΣΤΟΟΥΚ
Η ρέντα και η φόρμα της Νιούκαστλ είναι στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Τιμωρημένος ο Τιοτέ (χαφ). Εξαιρετική η παράδοση κόντρα στην Στόουκ στο «Σεν Τζέιμς Παρκ». Οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλή κατάσταση. Εκτός παραμένει ο Χουτ.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1ΧΝΟΡΙΤΣ – ΦΟΥΛΑΜΗ Νόριτς προσπαθεί και καταφέρνει να κάνει τα απαραίτητα. Νοκ άουτ οι Πίλκινγκτον, Τετέι (χαφ). Η Φούλαμ ψάχνει απεγνωσμένα βαθμούς. Παραμένει εκτός ο Χάνγκελαντ (μπακ).ΠΡΟΤΑΣΗ: ΧΤΟΤΕΝΑΜ – ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜΗ Τότεναμ προσπαθεί να ξεπεράσει την αγωνιστική της κρίση και η νίκη επί της Γουέστ Μπρομ είναι επιτακτική ανάγκη. Τιμωρημένος ο Παουλίνιο (χαφ), εκτός οι Καμπούλ, Βερτόνγκεν (μπακ), Λένον (χαφ). Οι φιλοξενούμενοι έχουν υπηρεσιακό προπονητή τον Κιθ Ντάουνινγκ. Πιθανή η επιστροφή ρουτ Ανελκά (φορ).
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1ΤΣΕΛΣΙ – ΣΟΥΟΝΣΙΗ ομάδα του Μουρίνιο πήρε την ισοπαλία με την Αρσεναλ και τώρα θέλει τη νίκη. Εξέτισε ο Εσιέν (χαφ), τραυματίας ο Φαν Γκίνγκελ (χαφ). Οι φιλοξενούμενοι δεν είναι αξιόπιστοι. Λείπει ο Μίτσου (φορ), εκτός και ο Ντάιερ (φορ).ΠΡΟΤΑΣΗ: 1ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΤο ντέρμπι κορυφής θα κρίνει πολλά, αναφορικά με την πορεία των δύο ομάδων στις γιορτές. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν τους Γιόβετιτς, Αγκουέρο (φορ), Νάσταζιτς, Ρίτσαρντς (μπακ). Οι «ρεντς» είναι πιο επικίνδυνοι από ποτέ, παρά τις απουσίες των Τζέραρντ (χαφ), Στάριτζ (φορ). Ο Σουάρες είναι σε δαιμονισμένη φόρμα.ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ

Πηγή: http://www.grecebet.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα