Ιταλία: Μαφιόζος κατήγγειλε ως έμπορο ναρκωτικών τον Μπαλοτέλι

22:12 31/5/2013 - Πηγή: E-Typos
Ο Μάριο Μπαλοτέλι διέψευσε οργισμένος ως «απίστευτα ψέματα» τα όσα κατήγγειλε εναντίον του μαφιόζος πληροφοριοδότης, ο οποίος τον αποκάλεσε έμπορο ναρκωτικών. Στο πλευρό του επιθετικού της Μίλαν στάθηκαν ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τσέζαρε Πραντέλι και ο Νταμιάνο Τομάσι, πρόεδρος της ένωσης επαγγελματιών ποδοσφαιριστών της Ιταλίας.

Ο μαφιόζος πληροφοριοδότης, Αρμάντο ντε Ρόσα, κατέθεσε στους ανακριτές, ότι ο Μπαλοτέλι πριν από τρία χρόνια διακίνησε παράνομες ουσίες στην Σκάμπια, μια διαβόητη υπαίθρια αγορά ναρκωτικών στο
βόρειο άκρο της Νάπολης.

«Αρχικά το ρίξαμε στο αστείο, αλλά στη συνέχεια θύμωσα γιατί το θεωρώ προσβλητικό. Αυτή είναι μια φρικτή ιστορία και αναρωτιέμαι πώς ένα άτομο μπορεί να βάλει τους ανθρώπους σε μπελάδες λέγοντας απίστευτα ψέματα. Μισώ τα ναρκωτικά. Πήγα στη Σκάμπια με ένα ζευγάρι φίλων και τίποτα παράξενο ή ασυνήθιστο δεν συνέβη» είπε ο Μπαλοτέλι που βρίσκεται στην Μπολόνια για το παιχνίδι της Ιταλίας με το Σαν Μαρίνο.

«Δεν καταλαβαίνω αυτή την μανία να χτυπάνε πάντα τον Μπαλοτέλι. Περιέργως, κάθε φορά που πλησιάζει ένα παιχνίδι της εθνικής ομάδας δημιουργείται πάντα κάποιο ανησυχητικό γεγονός», είπε ο Πραντέλι για τον παίκτη του, ενώ παρόμιες δηλώσεις στήριξης έκανε και ο Τομάσι.
Keywords
Τυχαία Θέματα