Ιταλία: Συμβόλαιο μέχρι τα... 40 του υπέγραψε ο Τότι στη Ρόμα

14:39 13/9/2013 - Πηγή: E-Typos
Όχι πως δεν το... υποψιαζόμασταν, αλλά πλέον φαίνεται πως είναι και επίσημο: ο Φραντσέσκο Τότι είναι ένας από τους ελάχιστους σύγχρονους άσους του ποδοσφαίρου που θα περάσουν το σύνολο της καριέρας τους στην ίδια ομάδα. Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Gazzetta dello Sport", ο αρχηγός της Ρόμα επέκτεινε για άλλα δύο χρόνια το συμβόλαιό του και πλέον δεσμεύεται με τους «τζιαλορόσι» ως το 2016, όταν θα βαδίζει πλέον στα 40 του! Ο 37άχρονος επιθετικός θα αμείβεται με περίπου 3.2 εκατ. ευρώ το χρόνο, ενώ η συμφωνία προβλέπει ότι, μετά την ολοκλήρωση
του συμβολαίου, θα αναλάβει διοικητικό πόστο στο σύλλογο της ιταλικής πρωτεύουσας.

Ο Φραντσέσκο Τότι υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Ρόμα το 1994, σε ηλικία 18 ετών. Έκτοτε συνέδεσε άρρηκτα το όνομά του με το σύλλογο, με τον οποίο αγωνίστηκε σε 670 παιχνίδια (537 στο πρωτάθλημα) και κατέκτησε ένα σκουντέτο και δύο κύπελλα Ιταλίας.

Το μόνο που απομένει στον αρχηγό, στα σχεδόν τρία χρόνια που -προφανώς- σκοπεύει ακόμη να παίζει ποδόσφαιρο, είναι να ξεπεράσει τα 274 γκολ του θρυλικού Σίλβιο Πιόλα και να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ρόμα. Μέχρι τώρα ο Τότι έχει σκοράρει 227 τέρματα με τη φανέλα των «τζιαλορόσι».
Keywords
Τυχαία Θέματα