Λ. Μέσι: Χάρηκα για το χατ τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο

Πριν από λίγο καιρό, ο φωτογραφικός φακός είχε «συλλάβει» το Λιονέλ Μέσι να χαμογελάει ειρωνικά στις διαμαρτυρίες του Κριστιάνο Ρονάλντο, όταν ο τελευταίος ζητούσε επίμονα πέναλτι στη διάρκεια του "clasico" ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και στη Ρεάλ Μαδρίτης, στο «Καμπ Νου». Κι άλλες φορές στο παρελθόν έχουν γραφτεί πολλά και διάφορα για τις σχέσεις των δύο παικτών, ότι δε μιλιούνται, ότι ο ένας δε γυρίζει να κοιτάξει τον άλλο όταν βρεθούν «πρόσωπο με πρόσωπο».

Ο σταρ της Μπαρτσελόνα, πάντως,
με αφορμή το χατ τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο δεύτερο αγώνα μπαράζ των προκριματικών του Μουντιάλ, Σουηδία-Πορτογαλία, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συνυποψήφιό του στη μάχη για την ανάδειξη του κορυφαίου παίκτη της χρονιάς. «Είμαι χαρούμενος για τον Κριστιάνο που πέτυχε αυτά τα γκολ. Είναι σπουδαίο που οι καλύτερες ομάδες θα 'συγκρουστούν' στη Βραζιλία κι ο Κριστιάνο έχει τεράστιο ποσοστό στο σκοράρισμα για πολλά χρόνια», τόνισε με σημερινές του δηλώσεις ο Αργεντινός άσσος των Καταλανών και συνέχισε:

«Δε γνωρίζω εάν αυτή είναι η κορυφαία στιγμή του Κριστιάνο, αλλά είναι πάντα εκεί που πρέπει, πετυχαίνει γκολ σε όλους τους αγώνες και παίζει μεγάλο ρόλο τόσο στη Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και στην εθνική Πορτογαλίας. Έτσι είναι συνεχώς για πολλά χρόνια».
Keywords
Τυχαία Θέματα