Μαρινάκης σε Αλαφούζο: Ξεφτιλίζεις το ποδόσφαιρο από τον ΣΚΑΪ!

21:32 3/4/2014 - Πηγή: E-Typos
Η παρουσία των προέδρων των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, Γιάννη Αλαφούζου και Βαγγέλη Μαρινάκη στη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας άλλαξε εντελώς το...τοπίο σε σχέση με τις προηγούμενες διαδικασίες.

Από τα πρώτα λεπτά η διαφωνία των δύο ανδρών σε αρκετά θέματα ήταν έντονη, ιδιαίτερα για τη διαιτησία, γεγονός που προκάλεσε την έντονη μεταξύ τους λογομαχία. Η κατάσταση, μάλιστα,
φάνηκε να ξεφεύγει, όταν στο... παιχνίδι μπήκε και ο έτερος εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με τον πρόεδρο των «ερυθρόλευκων».

Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν από την αίθουσα, ο κ. Αλαφούζος έθεσε θέμα διαιτησίας, ξεκαθαρίζοντας πως ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται στο εξής να συναινέσει σε κανένα θέμα εάν δεν τεθεί επί τάπητος το πρόβλημα με τους διαιτητές.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον κατηγόρησε κάποια στιγμή ότι «ξεφτιλίζεις το ποδόσφαιρο από τον ΣΚΑΪ και τα σχόλια που βάζεις», με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού να του απαντάει: «Εσύ το ξεφτιλίζεις με αυτά που κάνεις εδώ και τρία χρόνια. Τουλάχιστον εγώ ότι κάνω το κάνω φανερά και όχι από τα δεκάδες μέσα που εσύ ελέγχεις».

Στο ξεκίνημα της συνεδρίασης ο Γιάννης Αλαφούζος αναφέρθηκε στις καταγγελίες του εισαγγελέα Λακαφώση, ενώ ένταση υπήρξε και ανάμεσα στο διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού και στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ζήση Βρύζα.

Ο κ. Μαρινάκης στη διάρκεια της συνεδρίασης απευθύνθηκε προς τον ομόλογό του, του «Δικεφάλου» του Βορρά αναφορικά με τον χθεσινό πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου λέγοντάς του ότι «μιλάτε πάλι για τη διαιτησία, αφού δεν παίξατε μπάλα», για να πάρει απάντηση από το Ζήση Βρύζα: «Πώς να παίξουμε μπάλα, όταν ήμασταν 10 εναντίον 11;».

Ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας για εμπρηστικές δηλώσεις που αφορούν το ποδόσφαιρο:
"Στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League εκπροσωπήθηκε το σύνολο των ΠΑΕ-Μελών της Super League (πλην της ΠΑΕ Απόλλων). Παρέστησαν –μεταξύ άλλων- οι κ.κ. Αλαφούζος, Βρύζας, Μαρινάκης.
Εκτιμήθηκε ομόφωνα από το σύνολο των ΠΑΕ ότι η πρακτική του τελευταίου διαστήματος με τις εκατέρωθεν δυσφημιστικές δηλώσεις εις βάρος του Πρωταθλήματος της Super League και συγκεκριμένων ΠΑΕ-Μελών της δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και πλήττουν εν τέλει το οικοδόμημα ολόκληρου του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Ταυτόχρονα, σε συναινετικό κλίμα, υποβλήθηκαν προτάσεις για τη βελτίωση συγκεκριμένων θεσμικών θεμάτων του εν γένει χώρου του ποδοσφαίρου και αποφασίστηκε να γίνει η σχετική συζήτηση εντός των επόμενων ημερών.
Παράλληλα συμφωνήθηκε και αποφασίστηκε όπως η ως άνω πρακτική των δηλώσεων παύσει άμεσα, με γνώμονα την επιτυχή έκβαση του εν λόγω εγχειρήματος."
Keywords
Τυχαία Θέματα