Ο 86άχρονος Αλφρέντο Ντι Στέφανο θέλει να παντρευτεί μια 36άχρονη

21:24 7/5/2013 - Πηγή: E-Typos
Ο μεγάλος άσος του παρελθόντος και επίτιμος πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Αλφρέντο Ντι Στέφανο, εξέφρασε την επιθυμία να επανέλθει και πάλι σε έγγαμο βίο, μετά την προ ετών απώλεια της γυναίκας του, αλλά πλέον σε ηλικία 86 ετών τα παιδιά του έχουν διαφορετική γνώμη, αφού φοβούνται ότι η νεαρή γυναίκα που θέλει να τον παντρευτεί θα τον εκμεταλλευτεί.

Έτσι, και τα πέντε παιδιά του αποφάσισαν να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα, προκειμένου να αποτρέψουν τον ηλικιωμένο πατέρα τους να παντρευτεί μια γυναίκα από την Κόστα Ρίκα, η οποία είναι κατά 50 χρόνια νεότερή του.

Ο Ντι Στέφανο, που
κατάγεται από την Αργεντινή και είναι ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, δήλωσε στην ισπανική εφημερίδα «El Mundo» ότι σχεδίαζε να κάνει σύζυγό του την 36άχρονη Τζίνα Γκονζάλες, προκειμένου να πάψει μετά από οκτώ χρόνια να είναι χήρος.

Ο Ντι Στέφανο δήλωσε ακόμη ότι τα παιδιά του τάχθηκαν κατά του γάμου και για το λόγο αυτό προσέφυγαν στη δικαιοσύνη, επικαλούμενοι «ψυχική και σωματική ανικανότητα», ενώ παράλληλα θέλουν να προστατεύσουν και τα περιουσιακά στοιχεία του.

«Ασκήσαμε ασφαλιστικά μέτρα για να προστατεύσουμε την εικόνα και την υπόληψη του ιδίου, αλλά και γενικότερα της οικογένειάς μας» ανέφεραν τα παιδιά του σε κοινή ανακοίνωσή τους στα τοπικά ΜΜΕ.

Γνωστός και ως «Ξανθό Βέλος», ο άλλοτε σπουδαίος ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια και για το λόγο αυτό πολλές είναι οι δημόσιες εμφανίσεις του, καθισμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο.
Keywords
Τυχαία Θέματα