Ο Ισπανός Φάμπρι, ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού

14:12 8/1/2013 - Πηγή: E-Typos
Ο Φαμπριθιάνο Γκονζάλες είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού. Ο Ισπανός, σύμφωνα με απόφαση της διοικούσας επιτροπής που συνεδρίασε αργά χθες το βράδυ, θα βρεθεί στη θέση του Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο οποίος με τη σειρά του επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας νέων του «πράσινου» συλλόγου. Σύμφωνα με την ίδια απόφαση, χρέη βοηθού αναλαμβάνει ο Φερέιρα Κινγκ,
ενώ στη θέση του γενικού αρχηγού της ποδοσφαιρικής ομάδας και του τεχνικού διευθυντή θα βρεθούν οι Βασίλης Κωνσταντίνου και Κώστας Ελευθεράκης αντίστοιχα.
Στην αλλαγή σελίδας που επιχειρείται στον Παναθηναϊκό αναφέρεται στην ανακοίνωσή της και η «πράσινη» ΠΑΕ τονίζοντας ότι «τον Μάιο του 2012 ο Παναθηναϊκός κινδύνευσε λόγω χρεών και αδυναμίας εκπλήρωσης των οικονομικών υποχρεώσεών του να υποβιβασθεί και να οδηγηθεί σε διάλυση. Διασώθηκε την τελευταία στιγμή χάρη στην παρέμβαση μετόχων του και την ίδρυση από τον κ. Γιάννη Αλαφούζο της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Υπενθυμίζεται επίσης ότι μόλις την περασμένη εβδομάδα ο Παναθηναϊκός σώθηκε για δεύτερη φορά από μία περίεργη ομάδα ατόμων, που επί ενάμιση χρόνο ταλαιπωρούσε το Σύλλογο με δήθεν προτάσεις, δήθεν επενδυτών. Ήδη σήμερα με νέα πνοή, νέους παίκτες και νέους παράγοντες γυρίζει σελίδα, με στόχο να γίνει πάλι η ομάδα που θα κάνει υπερήφανους τους οπαδούς του».
Ο Φαμπρισιάνο Γκονζάλες Πενέλας, όπως είναι το πλήρες όνομα του Φάμπρι, έχει μεγάλη εμπειρία από τα ισπανικά γήπεδα, χωρίς, όμως, να έχει ιδιαίτερες περγαμηνές. Στην πριμέρα ντιβιζιόν έχει εργαστεί σε Λογκρονιές (1994/95) και Γρανάδα (2010-2012), ενώ τον περασμένο μήνα απολύθηκε από τη Σανταντέρ, που τότε ήταν ουραγός στη Β' εθνική του ισπανικού πρωταθλήματος. Είναι καθηγητής φυσικής αγωγής και δίδασκε σε σχολή προπονητών στην Ισπανία, ενώ συνολικά έχει δουλέψει σε 27 ομάδες στην καριέρα του!

Αποχώρησε ο Δημήτρης Γόντικας
Στο μεταξύ, οι «πράσινοι», λίγες ώρες μετά την αποχώρηση του Χουάν Ραμόν Ρότσα από την τεχνική ηγεσία, ανακοίνωσαν την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον ειδικό σύμβουλο της ΠΑΕ και μέλος του ΔΣ, Δημήτρη Γόντικα.
"Ο κ. Δημήτρης Γόντικας, ειδικός σύμβουλος της ΠΑΕ και μέλος του Δ.Σ., ανακοίνωσε σήμερα την πρόθεσή του να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους από τη Διοίκηση της ομάδας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιάννης Αλαφούζος ευχαρίστησε τον κ. Γόντικα για τις πολύτιμες υπηρεσίες που σε δύσκολες περιόδους παρέσχε στην ομάδα», αναφέρει η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ."
Keywords
Τυχαία Θέματα