ΟΣΦΠ: Μια ανάσα από την τελική συμφωνία με τον Λ. Ζαρντίμ

18:21 5/6/2012 - Πηγή: E-Typos
Ανανέωση 14.45

Ο Ζοζέ Λεονάρντο Νούνες Άλβες Σόουζα Ζαρντίμ, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι εκτός σοβαρού απροόπτου ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού. Ο 38άχρονος Πορτογάλος τεχνικός είχε σήμερα το πρωί νέα συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη (μετά τη χτεσινοβραδινή), όπου συζητήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας τους και, αφού οι δύο πλευρές συμφώνησαν, στη συνέχεια ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις
της ομάδας στου Ρέντη. Το συμβόλαιο που θα υπογραφεί αναμένεται να είναι διετούς διάρκειας.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ γεννήθηκε την 1η Αυγούστου 1974 στην Βενεζουέλα από Πορτογάλους γονείς, οι οποίοι στη συνέχεια εγκαταστάθηκαν στη Μαδέιρα. Την καριέρα του ως προπονητής την άρχισε στην Καμάτσα το 2001. Το 2008 ανέλαβε την Τσάβες, την οποία ανέβασε κατηγορία από την Γ' στην Β', τον επόμενο χρόνο πήγε στην Μπέιρα Μαρ, την οποία ανέβασε στη μεγάλη κατηγορία, και πέρυσι ανέλαβε την Μπράγκα, την οποία οδήγησε σε έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αποχώρησε στο τέλος της σεζόν λόγω διαφωνιών με τον πρόεδρο του συλλόγου.

Ενημέρωση 8.14

Την πρώτη συνάντηση είχαν χθες ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός υποδέχθηκε στο γραφείο του τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος βρίσκεται από χθες το απόγευμα στην Αθήνα μαζί με τον μάνατζέρ του και τον δικηγόρο του.

Οι δύο πλευρές τα είπαν μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, ωστόσο θα υπάρξει και νέα συνάντηση.
Ο 38άχρονος τεχνικός, με θητεία φέτος στην Μπράγκα, είναι πλέον το φαβορί για να διαδεχθεί τον Ερνέστο Βαλβέρδε, όμως, μέχρι να προκύψει η οριστική συμφωνία, δεν θα πρέπει να θεωρείται τίποτα ως δεδομένο. Άλλωστε, ο μάνατζέρ του εμφάνισε ξαφνικά και μια πρόταση από την Πόρτο και ίσως αυτό περιπλέξει την κατάσταση.
Keywords
Τυχαία Θέματα