ΟΣΦΠ: Ο Αμερικανός σέντερ Σίμονς αντικαθιστά τον Σερμαντίνι

13:40 1/7/2013 - Πηγή: E-Typos
Σε συμφωνία με τον Σέντρικ Σίμονς ήρθε η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Ο 27άχρονος Αμερικανός σέντερ με βουλγαρικό διαβατήριο προορίζεται για αντικαταστάτης του Γκεόργκι Σερμαντίνι και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Μπρίντιζι, ομάδα της πρώτης κατηγορίας του ιταλικού πρωταθλήματος. Με τη φανέλα της Μπρίντιζι είχε μέσο όρο 9,5 πόντους, 6,6 ριμπάουντ και 1,3 κοψίματα.

Ανακοίνωση εξέδωσε
η διοίκηση της Μπρίντιζι αναφορικά στον Σέντρικ Σίμονς, ο οποίος συμφώνησε με τον Ολυμπιακό. Ο ιταλικός σύλλογος εξηγεί στους φιλάθλους της ομάδας πως η διοίκηση δεν είχε την πρόθεση να γίνει εμπόδιο σε σημαντικές ευκαιρίες εξέλιξης του Αμερικανού σέντερ (με βουλγαρικό διαβατήριο). Ο Ολυμπιακός έχει ήδη συμφωνήσει με τον 27άχρονο, πάντως παρά το γεγονός πως η ανακοίνωση της Μπρίντιζι καταλήγει: «Η διοίκηση του συλλόγου, βάσει και των όρων στο συμβόλαιο του παίκτη, δεν ήθελε να τον εμποδίσει μπροστά σε σημαντικές ευκαιρίες εξέλιξης και συνεπώς αναμένει την απόφαση του παίκτη».

Στο μεταξύ, οι Χιούστον Ρόκετς έχουν πλέον τα δικαιώματα του Κώστα Παπανικολάου στο ΝΒΑ, δεύτερη αλλαγή για την επιλογή νούμερο 48 του ντραφτ του 2012 από τους Νικς. Αρχικά, η ομάδα της Νέας Υόρκης τον είχε δώσει με ανταλλαγή στους Μπλέιζερς, οι οποίοι με τη σειρά τους τον παραχώρησαν -πάλι με ανταλλαγή- στους Ρόκετς. Η ομάδα του Πόρτλαντ θα αποκτήσει τον Τόμας Ρόμπινσον, ενώ η αντίστοιχη του Χιούστον, πέραν του 23άχρονου φόργουορντ του Ολυμπιακού, θα πάρει ως αντάλλαγμα τον Μάρκο Τοντόροβιτς της Μπαρτσελόνα και δύο μελλονικές επιλογές δευτέρου γύρου στα ντραφτ. Η συμφωνία θα μπορεί να επισημοποιηθεί -βάση κανονισμών- μετά τις 10 Ιουλίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα