ΟΣΦΠ: Παρουσιάστηκαν Κάμπελ, Ρομπέρτο, Μετζανί και Ολαϊτάν

15:41 5/8/2013 - Πηγή: E-Typos
Τέσσερα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας παρουσίασε σήμερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», τους Τζόελ Κάμπελ, Ρομπέρτο Χιμένεθ, Καρλ Μετζανί και Μάικλ Ολαϊτάν. Υπενθυμίζεται ότι ο Χαβιέρ Σαβιόλα θα παρουσιαστεί αύριο (14:00) από τον πειραϊκό σύλλογο.

Πρώτος πήρε το λόγο ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός,
Γιάννης Βρέντζος, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο κι άλλων μεταγραφών, αφού επισήμανε ότι «έχουμε έναν μήνα μπροστά μας για να κάνουμε κι άλλες μεταγραφές». Ο κ. Βρέντζος τόνισε μεταξύ άλλων: «Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ολυμπιακού δύο έμπειρους παίκτες και δύο νεώτερα παιδιά, με σημαντικό ταλέντο. Τον Μάικλ τον είδαμε πέρυσι, ενώ ο Τζόελ ανήκει σε έναν πολύ σημαντικό σύλλογο. Οι προσθήκες αυξάνουν την ποιότητα της ομάδας, αλλά και τον ανταγωνισμό που υπάρχει σε αυτή. Όπως είχαμε δεσμευτεί, πριν το τέλος Αυγούστου, θα είχαμε συμπληρώσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ. Έχουμε έναν μήνα μπροστά μας για να κάνουμε κι άλλες μεταγραφές. Έχουμε χρόνο».

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μεταγραφική ενίσχυση των «ερυθρολεύκων», επισημαίνοντας: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις μεταγραφές που έχουν γίνει. Πρόκειται για ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Εύχομαι να καταλάβουν τι εστί Ολυμπιακός και να δώσουν τα πάντα για αυτή την ομάδα. Ποτέ να μην κρίνετε από την προετοιμασία μιας ομάδας. Αφήστε να δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Σε 15 μέρες αρχίζει το πρωτάθλημα. Ο προπονητής καλείται να συγκροτήσει την ομάδα που θα χρησιμοποιήσει. Είναι υποχρεωμένος να κάνει δοκιμές και να δούμε τι θα γίνει. Ελπίζω όλα να πάνε καλά».

Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι παίκτες, που είπαν μεταξύ άλλων:

- Ρομπέρτο: «Θα δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ για να έχω επιτυχίες με τον σύλλογο. Είμαι ευχαριστημένος που θα έχω την ευκαιρία να παίξω στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Ευχαριστώ για την ευκαιρία».

- Κάμπελ: «Είμαι ευχαριστημένος που είμαι εδώ. Έχω έρθει με φιλοδοξίες. Θα μπορέσω να αντεπεξέλθω».

- Μετζανί: «Είμαι χαρούμενος που θα παίξω στον Ολυμπιακό. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να ανταποδώσω αυτά που μου έχουν προσφέρει έως τώρα».

- Ολαϊτάν: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είμαι έτοιμος να δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ για τη νέα μου ομάδα».
Keywords
Τυχαία Θέματα