Π. Μπιτσαξής: Τη Δευτέρα ο πρώτος τελικός της Α1, με κόσμο

19:45 18/5/2012 - Πηγή: E-Typos
Ανανέωση 19.44

Την απόφασή του να ξεκινήσουν οι τελικοί των πλέι οφ της Α1 ανδρών στο μπάσκετ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, την ερχόμενη Δευτέρα (21/5) στο ΣΕΦ ανακοίνωσε ο γγΑ Πάνος Μπιτσαξής, με την ολοκλήρωση της σημερινής σύσκεψης όλων των φορέων στα γραφεία της ΓΓΑ. Οι αγώνες θα
διεξαχθούν παρουσία φιλάθλων.

Ενημέρωση 19.00

Αύριο θα γίνει γνωστό πότε και αν θα διεξαχθεί ο πρώτος τελικός των πλέι οφ της Α1 ανδρών στο μπάσκετ, μετά την αναβολή του χθες λόγω ρήψης πετρών στο πούλμαν του Παναθηναϊκού και τον τραυματισμό των Περπέρογλου, Σμιθ.

Στη σημερινή σύσκεψη, ο γγΑθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής ζήτησε από τους εκπροσώπους των ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΠΣΑΚ ν' αποχωρήσουν από την αίθουσα, αφού πρώτα άκουσε τις θέσεις τους, ενημερώνοντάς τους πως αύριο θα ανακοινώσει την απόφασή του. Ενοχλημένοι δήλωσαν οι Θανάσης Γιαννακόπουλος και Γιώργος Σκινδήλιας με την κίνηση αυτή. Εντός της αίθουσας, μαζί με τον κ. Μπιτσαξή παρέμειναν για να συνεχίσουν τη σύσκεψη οι εκπρόσωποι των ΕΟΚ, ΕΣΑΚΕ και της Αστυνομίας.

Ο κ. Μπιτσαξής απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των δύο ΚΑΕ εξήγησε πως πριν ανακοινώσει την απόφαση θέλει να ενημερώσει τον υπουργό. Δεδομένο θεωρείται πλέον πως δεν υπάρχει περίπτωση να διεξαχθεί αύριο ο πρώτος τελικός, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.
Keywords
Τυχαία Θέματα