Παναθηναϊκός-μπάσκετ: Διάταση έχω πλαγίου συνδέσμου ο Λάσμε

Η χρονιά δεν έχει ξεκινήσει καλά για τον Στεφάν Λάσμε. Τραυματίστηκε τον περασμένο Αύγουστο, στην περίοδο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού (έμεινε εκτός για περισσότερο από ένα μήνα με πρόβλημα στο γόνατο) και απόψε, στο ματς της 6ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο, αποχώρησε από το παρκέ με νέο πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Γκαμπονέζος σέντερ, πάντως, στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς απέφυγε τα χειρότερα. Η διάγνωση του ιατρικού τιμ
των «πρασίνων», μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε ο παίκτης, ήταν ότι υπέστη διάταση έσω πλαγίου και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σε 48 ώρες. Σε τέτοιες περιπτώσεις η περίοδος απουσίας δεν ξεπερνά τις δύο εβδομάδες, οπότε το βέβαιο είναι ότι ο κορυφαίος αμυντικός της Ευρωλίγκας για τη σεζόν 2012/2013 θα χάσει τον προσεχή αγώνα της ομάδας του με τη Λιέτουβος Ρίτας στο κλειστό του ΟΑΚΑ την προσεχή Πέμπτη (21/11), για την 6η αγωνιστική (πρώτη του Β΄ γύρου) της διοργάνωσης, αλλά και το παιχνίδι της 7ης ημέρας της Α1 με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη, τρία 24ωρα αργότερα (24/11).
Keywords
Τυχαία Θέματα