Παναθηναϊκός: Επιχείρηση ανύψωσης ηθικού από Αναστασίου, Αλαφούζο

15:32 25/8/2013 - Πηγή: E-Typos
Το ηθικό των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού προσπάθησε να ανεβάσει στη σημερινή προπόνηση της ομάδας ο Γιάννης Αναστασίου, μια ημέρα μετά την ήττα 3-0 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» είχε τετ α τετ με πολλούς από τους παίκτες που αγωνίστηκαν στη χθεσινοβραδυνή αναμέτρηση, καθώς και με παίκτες που δεν έπαιξαν απέναντι στους «κυανέρυθρους». Παράλληλα, ο Αναστασίου μίλησε στους ποδοσφαιριστές, στους οποίους
τόνισε ότι «χθες πήραμε ένα καλό μάθημα», ενώ τους κάλεσε να κάνουν την αυτοκριτική τους, προκειμένου να γίνουν καλύτεροι.

«Χθες πήραμε ένα καλό μάθημα. Χάσαμε από ένα αντίπαλο που δεν ήταν καλύτερος, αλλά ήταν πιο ουσιαστικός και έδειξε ότι το ήθελε πιο πολύ. Στο ποδόσφαιρο δεν φτάνει μόνο να παίζεις καλύτερα, χρειάζεται να τελειώνεις τις φάσεις που φτιάχνεις. Χρειάζεται αποφασιστικότητα και θέληση. Είμαστε νέα ομάδα και θα πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε καλύτερα τις καταστάσεις μέσα στους αγώνες. Ένα ματς δεν τελειώνει επειδή δεν μπορέσαμε να μετουσιώσουμε την υπεροχή μας σε γκολ. Πρέπει να διαχειριζόμαστε σωστότερα τέτοιες καταστάσεις. Ο καθένας πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του για να γίνουμε καλύτεροι και να αποφύγουμε τα ίδια λάθη. Τον αγώνα, όμως, τον χθεσινό από σήμερα τον ξεχνάμε, κοιτάμε μπροστά και στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο ματς με τη Βέροια» είπε μεταξύ άλλων ο Αναστασίου.

Στο μεταξύ, και ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε σήμερα το «παρών» στο «Απήλιον», όπου μίλησε για λίγο με τον Αναστασίου, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να ανεβάσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε χαρακτηριστικά προς τους παίκτες: «Πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και η χθεσινή ήττα ήταν διδακτική. Ήταν μαγική εικόνα το 3-0, αλλά έγινε. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να γυρίσουμε σελίδα με τη Βέροια. Σας πιστεύω, φτιάχνουμε μια νέα και πολύ καλή ομάδα και πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι για τον στόχο που έχουμε. Σηκώστε το κεφάλι και συνεχίζουμε...».

Στον αγωνιστικό τομέα, όσοι συμπεριλήφθηκαν στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν προπόνηση που περιλάμβανε ασκήσεις με πάσες, ασκήσεις κυκλοφορίας, δίτερμα και τελειώματα. Ατομικά γυμνάστηκε ο Σταματάκης, ενώ αύριο (18:00) θα διεξαχθεί στο «Απήλιον» αγώνας προπονητικού χαρακτήρα ανάμεσα σε όσους δεν έπαιξαν χθες και την ομάδα Κ-20.
Keywords
Τυχαία Θέματα