ΠΑΟ-μπάσκετ: Επέστρεψαν στις προπονήσεις Ούκιτς, Μαυροκεφαλίδης

Τραυματίες... Ευρωμπάσκετ, οι Ρόκο Λένι Ούκιτς και Λουκάς Μαυροκεφαλίδης προπονήθηκαν σήμερα το πρωί με τον Παναθηναϊκό. Για τον Ούκιτς, αυτή ήταν η πρώτη προπόνηση με τους «πράσινους» μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ανδρών της Σλοβενίας. Ο Κροάτης διεθνής γκαρντ έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο "twitter": «Η πρώτη μου προπόνηση με την ομάδα έγινε! Ακόμη πονάω, ακόμη είμαι μακριά από την αγωνιστική μου φόρμα, αλλά νιώθω τόσο ωραία να είμαι πίσω με τον ΠΑΟ». Ο Ούκιτς είχε πρόβλημα στον Αχίλλειο
τένοντα και των δύο ποδιών (πιο οξύ στο δεξί) και το διάστημα αποθεραπείας του είχε υπολογιστεί σε έξι εβδομάδες από τις 26 Σεπτεμβρίου, όταν βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες είχε υποβληθεί άμα τη επιστροφή του από τη Λιουμπλιάνα. Πάντως, ο Ούκιτς περιορίστηκε σε σουτ και έμεινε εκτός ασκήσεων με επαφές και ένταση, για να συνεχίσει την ατομική προπόνησή του με βάρη.

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης δεν κατάφερε να συμμετάσχει ούτε στο τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» στην Κρήτη, ούτε στον αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με τον ΑΓΟ Ρεθύμνου στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», καθώς δεν είχε ξεπεράσει ακόμη τη θλάση δευτέρου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο που αποκόμισε στον αγώνα της εθνικής ανδρών κόντρα στην Ισπανία στο Ευρωμπάσκετ. Αγώνας δρόμου γίνεται στον Παναθηναϊκό για να προλάβει την πρεμιέρα της Α1 ανδρών με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (κεκλεισμένων), την ερχόμενη Δευτέρα (14/10), ο διεθνής σέντερ.
Keywords
Τυχαία Θέματα