ΠΑΟ: Πλησιάζει ο Μπεργκ, απομακρύνεται(;) ο Φάλκενμπουργκ

19:48 28/6/2013 - Πηγή: E-Typos
Πριν από μερικά 24άωρα, η περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ φαινόταν ότι πολύ δύσκολα θα προχωρούσε, σε αντίθεση με αυτή του Έρικ Φάλκενμπουργκ, που έδειχνε, αν μη τι άλλο, σχεδόν τελειωμένη. Στο ποδόσφαιρο, όμως, τα δεδομένα και ιδιαίτερα σε περιπτώσεις μεταγραφών αλλάζουν σε χρόνο... μηδέν.

Ο Μάρκους Μπεργκ βρίσκεται πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό, μετά την επαφή του Νίκου Νταμπίζα με τους ανθρώπους του Αμβούργου, ενώ ο Έρικ Φάλκενμπουργκ αποχωρεί από την Αθήνα
χωρίς να υπογράψει στο «τριφύλλι». Οι διαπραγματεύσεις με τον τελευταίο ξεκίνησαν χθες και διακόπηκαν για σήμερα, ωστόσο, η «χρυσή τομή» δεν βρέθηκε και ο 25άχρονος Ολλανδός επιθετικός μέσος θα φύγει άπρακτος από την χώρα μας και θα σκεφτεί την πρόταση που του έχει γίνει. Απ' ότι έγινε γνωστό δεν υπάρχουν διαφορές στο οικονομικό, αλλά κυρίως στον τρόπο καταβολής των χρημάτων, ενώ η πλευρά του παίκτη αξίωσε κάποιες «επιπλέον παροχές» που προβλημάτισαν τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό. Η μεταγραφή του Φάλκενμπουργκ δεν έχει «ναυαγήσει», όμως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Αντίθετα, τα πράγματα στην υπόθεση του Μάρκους Μπεργκ δείχνουν να ξεκαθαρίζουν κι εκτός απρόοπτου την ερχόμενη εβδομάδα ο Σουηδός επιθετικός θα βρίσκεται στην Αθήνα για να τελειώσει το θέμα της μεταγραφής του στο «τριφύλλι». Το Αμβούργο ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό πως δεν αξιώνει χρήματα για να φύγει ο ποδοσφαιριστής, οπότε ο δρόμος για να φορέσει ο 26άχρονος στράικερ την πράσινη φανέλα είναι, πλέον, ορθάνοιχτος. Με το που διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες ο Μπεργκ θα πάρει το αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.
Keywords
Τυχαία Θέματα