ΠΑΟΚ: Επεισόδια μικρής έκτασης με οπαδούς της Ραπίντ Βιέννης

14:56 23/8/2012 - Πηγή: E-Typos
Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν στη διάρκεια της νύχτας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή "Λαδάδικα", μεταξύ οπαδών της Ραπίντ Βιέννης και αντίστοιχα του ΠΑΟΚ. Υπήρξαν μάλιστα και προσαγωγές οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι όμως στην συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ δεν αναφέρονται τραυματισμοί.
Το
περιστατικό αυτό ελπίζεται πως δεν θα έχει συνέχεια με τέτοια φαινόμενα στο βραδυνό παιχνίδι του γηπέδου της Τούμπας, στο οποίο αναμένεται να δώσουν το "παρών" περίπου 20 χιλιάδες φιλάθλων, εκ των οποίων περίπου 700 Αυστριακοί, οι περισσότεροι των οποίων έχουν ήδη έλθει στη Θεσσαλονίκη με πτήσεις τσάρτερ από τη Βιέννη, ενώ οι τελευταίοι αναμένονται στις 3 μ.μ.
Οι φίλαθλοι της Ραπίντ ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη χωρίς να έχουν διάθεση να προκαλέσουν κατά την παρουσία τους στις κερκίδες της Τούμπας, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα Kurier.at. "Ο δήμαρχος της πόλης κ. Γουίνκλαρμ, επί χρόνια οπαδός της Ραπίντ, για πρώτη φορά πήρε την απόφαση να μην φορέσει το πράσινο κασκόλ του στο "αντίπαλο" αεροδρόμιο" αναφέρει στην αρχή το σχετικό κείμενο. "Δεν χρειάζoνται προκλήσεις. Πρέπει να δείξουμε σεβασμό. Ως αποτέλεσμα θα δείτε ότι δεν θα γίνει "πόλεμος" μεταξύ των οπαδών" δήλωσε με την σειρά του κορυφαίο μέλος του "δυτικού μπλοκ", "πυρήνα" των οργανωμένων οπαδών της Ραπίντ.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους της πατρίδας του ο τεχνικός της Ραπίντ, Πέτερ Σέτελ, είπε ότι έχει δει σε βίντεο και τα δύο παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τη Μπνέι Γιεχούντα και πως η δική του ομάδα θέλει να επιστρέψει μετά από δύο χρόνια και πάλι στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, όπως είχε συμβεί τις περιόδους 2009-2010.
Η Ραπίντ αναμένεται να παραταχθεί σήμερα με διάταξη 4-2-3-1, με τον Κενιγκχόφερ κάτω από τα δοκάρια, τους Σιμπελσμπέργκερ (δεξί μπακ), Κάτζερ (αριστερό μπακ), Σονλάιτνερ και Γκέρσον στο κέντρο της άμυνας, τους Ιλντίζ και Χάικινεν μπροστά από την άμυνα, πιο μπροστά τον Χόφμαν σε ρόλο επιτελικού μέσου, δεξιά τον Μπουργκστάλερ και αριστερά τον Άλαρ, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μπόιντ.
Keywords
Τυχαία Θέματα