ΠΑΟΚ: Πραγματοποιήθηκε η επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα των Τεμπών

Με την παρουσία αντιπροσωπείας της διοίκησης της ΠΑΕ, του ΑΣ και της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και 200 περίπου φίλων της ομάδας τελέστηκε σήμερα το μεσημέρι στα Τέμπη σε κλίμα έντονης συγκίνησης η επιμνημόσυνη δέηση υπέρ ανάπαυσης των ψυχών των έξι αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ στο τραγικό δυστύχημα της 4ης Οκτωβρίου 1999. Επικράτησε συγκινητική ατμόσφαιρα ενώ υπήρχαν και αρκετά στεφάνια. Μεταξύ αυτών στεφάνια υπήρχαν από τον Ιβάν Σαββίδη,
τον Θόδωρο Ζαγοράκη, αλλά και από τον μεγαλύτερο σύνδεσμο Φίλων Ολυμπιακού "Θύρα 7", ενώ το παρών έδωσε και ο αντιπρόεδρος της Λέσχης Φίλων Λίβερπουλ, Στέλιος Παούρης, ο οποίος έκανε και μία σύντομη ομιλία.
"Και εμείς καταλαβαίνουμε πως νιώθετε καθώς πριν 23 χρόνια θρηνήσαμε θύματα στο Χίλσμπορο και πριν λίγο καιρό δικαιωθήκαμε για όσα υποστηρίζαμε για εκείνο το τραγικό συμβάν" , τόνισε χαρακτηριστικά. Ακόμη, παρέδωσε ένα πανό του συνδέσμου σε εκπρόσωπο του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Κορδελιού, στον οποίο ανήκαν τα περισσότερα θύματα. Στο χώρο βρέθηκαν και γονείς αλλά και συγγενείς των θυμάτων, και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ζήσης Βρύζας είχε σύντομους χαιρετισμούς με μερικούς από τους γονείς των θυμάτων. Την ατμόσφαιρα δόνησε στο τέλος της δέησης το σύνθημα των φιλάθλων "Αδέλφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε".
Keywords
Τυχαία Θέματα