ΠΑΟΚ: Συμφώνησε και παρουσιάστηκε ο Χακόμπο

16:11 7/8/2012 - Πηγή: E-Typos
Στον ΠΑΟΚ θα ανήκει για τη νέα σεζόν ο Σανθ Χακόμπο. Ο Ισπανός τερματοφύλακας υποβλήθηκε το πρωί στη Θεσσαλονίκη σε ιατρικές εξετάσεις και λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι παρουσιάστηκε επίσημα από την ΠΑΕ. «Ερχομαι σε μεγάλο σύλλογο και πιστεύω ότι αυτό θα βοηθήσει την καριέρα μου. Είχα και άλλες προτάσεις, αλλά μου άρεσε πολύ αυτή του ΠΑΟΚ.
Εντάσσομαι σε ομάδα με ευρωπαϊκό επίπεδο και φανατικό κόσμο, στοιχεία που με παρακίνησαν στο να υπογράψω», δήλωσε ο ποδοσφαιριστής ο οποίος συνέχισε: «Είμαι έτοιμος για προπόνηση. Αισθάνομαι καλά. Δεν έχω δικαίωμα συμμετοχής στο ευρωπαϊκό παιχνίδι της Πέμπτης (σ.σ. με την Μπέι Γεχούντα), γνωρίζω το αποτέλεσμα που έφερε η ομάδα στο πρώτο ματς στο Ισραήλ. Το μόνο που θέλω είναι να επιβεβαιώσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Υπάρχουν ομάδες με περισσότερα χρήματα από τον ΠΑΟΚ που δεν κατάφεραν αυτό που έχει πετύχει ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη.»
Κατέληξε εξηγώντας πως από τον Αστέρα Τρίπολης έφυγε για οικογενειακό λόγο.
Από την πλευρά της διοίκησης για την απόκτηση του Χακόμπο μίλησε τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου», Γιώργος Γεωργιάδης:: «Ηταν εύκολο και για μένα και για τους προπονητές να αποφασίσουμε για την κίνηση. Είχαμε γνώση, ξέραμε τις ικανότητές του, μιλήσαμε και με ανθρώπους του Αστέρα και έτσι καταλήξαμε στον Χακόμπο. Είμαι σίγουρος για την επιλογή μας.»
Keywords
Τυχαία Θέματα