ΠΑΟΚ: Συνάντηση του Ζήση Βρύζα με τον Μισέλ Πλατινί

Συνάντηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε σήμερα στην Νιόν της Ελβετίας ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας, με τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ Μισέλ Πλατινί και τον γενικό γραμματέα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Τζιάνι Ινφαντίνο.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενημέρωσε για την αλλαγή στρατηγικής με την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην ηγεσία του
συλλόγου, για τις οικονομικές ρυθμίσεις και την ρύθμιση των εκκρεμοτήτων που έχουν δρομολογηθεί και για τις υψηλές βλέψεις που πλέον υπάρχουν.
Όπως τονίζεται και από την ΠΑΕ, δεν συνδέεται η συνάντηση Βρύζα-Πλατινί με την εκδίκαση της έφεσης για τα γεγονότα με τη Ραπίντ που θα γίνει τη Δευτέρα, και που από την οποία ο ΠΑΟΚ ευελπιστεί στην μείωση του ύψους των ποινών που έχουν επιβληθεί πρωτόδικα.
Στο γήπεδο του Αιγινίου στις 28 Νοεμβρίου ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στην τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας τον Αιγινιακό, μετά την πρόκριση του τελευταίου σήμερα το απόγευμα επί του Εργοτέλη.
Στον αγωνιστικό τομέα ο Δικέφαλος της Θεσσαλονίκης προετοιμάζεται εντατικά για τον αγώνα του Σαββάτου, όπου Γκαρσία και Βιβιάν διεκδικούν την επιστροφή τους στην αρχική ενδεκάδα, από την οποία θα μείνουν εκτός οι τιμωρημένοι Λόρενς και Κάτσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα