Πατατόπιτα με φύλλο κρούστας: Πως θα την φτιάξετε και τι θα πληρώσετε

Πατατόπιτα με φύλλο κρούστας: Το μυστικό για τραγανό φύλλο είναι να λαδώσουμε το κάθε ένα καλά πριν βάλουμε τη γέμιση και αφού μπει στο ταψί στην επιφάνειά του πριν το ψήσιμο, αλλά όχι τόσο που να κολυμπάει γιατί θα μας πέσει βαρύ. Ακόμη είναι σημαντικό αφού ψηθούν να τις βγάλουμε από το ταψί και να […]

Το άρθρο Πατατόπιτα με φύλλο κρούστας: Πως θα την φτιάξετε και τι θα πληρώσετε εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Keywords
Τυχαία Θέματα