Ποδόσφαιρο-Φιλικός αγώνας: Κόρινθος-Παναθηναϊκός 0-3

Την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση - κυρίως - των παικτών που δεν έχουν μεγάλη συμμετοχή στα επίσημα ματς, είχε σήμερα ο Γιάννης Αναστασίου στην φιλική νίκη του Παναθηναϊκού επί της Κορίνθου με 3-0.

Το ματς δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, λόγω της μεγάλης διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων. Η εμφάνιση
του Κλωναρίδη, ο οποίος πέτυχε 2 γκολ, αλλά και των νεαρών ποδοσφαιριστών που χρησιμοποιήθηκαν ήταν το κέρδος για τους «πράσινους», ενώ ο σκόρερ του τρίτου τέρματος, Ατζαγκούν, έδειξε με την εμφάνισή του στο δεύτερο μέρος ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ το «τριφύλλι» στη συνέχεια των επίσημων υποχρεώσεών του στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο.

Η ομάδα του Ισθμού είχε δοκάρι (Λούβρης) μετά το πρώτο γκολ του Κλωναρίδη (17΄), ο οποίος «χτύπησε» ξανά στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ύστερα από την ασίστ του Αναστασόπουλου. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 81΄ ο Ατζαγκούν.

Οι συνθέσεις:

Κόρινθος: Αρχοντάκης, Φίλης, Σπυρόπουλος, Τζορμπατζίδης, Ντερτιλής, Μανιάτης, Τσίτσι, Κερμενίδης, Λούβρης (61’ Ντραγκόλοφ), Γκεοργκίεφ, Καφαντάρη.

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Μέντες, Σπυρόπουλος, Βελάσκες, Χουχούμης, Δώνης (46’ Σταματάκης), Αμπεΐντ (26’ Αναστασόπουλος), Ατζαγκούν, Μπαϊράμι (62’ Μπαλμπόα), Κλωναρίδης (62’ Μουζακίτης), Ντίνας.
Keywords
Τυχαία Θέματα