Πόλο-Τελικοί πλέι οφ, 1ος αγώνας): Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη 5-7

20:14 8/5/2013 - Πηγή: E-Typos
Η Βουλιαγμένη «έσπασε» το πλεονέκτημα έδρας του Ολυμπιακού και, υποχρεώνοντάς τον στην πρώτη εφετινή ήττα του στις εγχώριες διοργανώσεις, έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στην Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών. Οι «μπέμπηδες» επιβλήθηκαν 7-5 των «ερυθρολεύκων» στο κολυμβητήριο του Πειραιά, στον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών, και θέλουν άλλες δύο νίκες για να υπερασπιστούν το «στέμμα» που κατέκτησαν πέρυσι. Ο δεύτερος
τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο (19:00) στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 1-3, 2-0, 2-1.

Ο ΝΟΒ ξεκίνησε πολύ δυνάτα τον αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο οκτάλεπτο με 3-0. Οι «μπέμπηδες» συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο οκτάλεπτο, με τους παίκτες τους Ολυμπιακού να δείχνουν ανήμποροι να αντιδράσουν, και κάπως έτσι ήρθε φυσιολογικά το 6-1 στο τέλος του 2ου οκταλέπτου. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός "ξύπνησε" και με ηγέτη τον Μάγιαρακ, που πέτυχε 3 γκολ, πάλεψε για να κάνει την μεγάλη ανατροπή, μειώνοντας στα δύο τέρματα τη διαφορά, αλλά δεν κατάφερε κάτι περισσότερο.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δεληγιάννης, Δελακάς 1, Μάζης, Καπότσης, Φουντούλης, Ποντικέας, Μπλάνης, Ντόσκας, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Μάγιαρακ 3, Σχίζας, Φλώρος.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 1, Χατζηδάκης, Κομάντινα, Ελμισιάν, Βελώνιας, Αφρουδάκης, Καρούντζος, Βλαχόπουλος 2, Γούνας 3, Τίγκας 1, Βουλγαράκης, Πρωτονοτάριος, Ποταμιάνος, Μασμανίδης.
Keywords
Τυχαία Θέματα