Σούπερ Λίγκα (13η αγωνιστική): Λεβαδειακός-Κέρκυρα 2-0

19:31 2/12/2012 - Πηγή: E-Typos
Την τέταρτη διαδοχική νίκη του στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας πέτυχε ο Λεβαδειακός. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου επικράτησε 2-0 της Κέρκυρας στη Βοιωτία και "εκτοξεύθηκε" στην 6η θέση της βαθμολογίας. Ο Ζησόπουλος στο 53΄ και ο Κόρμπος στο 73΄ πέτυχαν τα γκολ, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 55΄ λόγω αποβολής του Αγρίτη.
Παρά την υπεροχή του Λεβαδειακού, το πρώτο ημίχρονο αποτέλεσε "κακοποίηση" του ποδοσφαίρου. Οι γηπεδούχοι πολιόρκησαν την περιοχή
του Αναστασόπουλου, αλλά κατάφεραν να απειλήσουν μόνο στο 32΄ όταν ο Ναπολεόνι αστόχησε από το ύψος του πέναλτι. Πέραν τούτου, ουδέν. Ομως, όλα άλλαξαν στο πρώτο δεκάλεπτο του β΄ ημιχρόνου.

Στο 53΄ ο Ναπολεόνι έκανε... τα πάντα και "σέρβιρε" έτοιμο γκολ στον Ζησόπουλο, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να σπρώξει τη μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία. Δύο λεπτά αργότερα, ο διαιτητής είδε αγκωνιά του Ανέστη Αγρίτη στον Μεντί και απέβαλε τον έμπειρο επιθετικό της Κέρκυρας, η οποια είδε να υψώνεται μπροστά της ένας... Γολγοθάς. Από εκεί που ήλεγχε το ματς, βρέθηκε πίσω στο σκορ και με παίκτη λιγότερο. Πράγματι, στο 73΄ τα πάντα τελείωσαν όταν ο Κόρμπος με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ακόστα, διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Διαιτητής: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)
Κίτρινες: Χοσέμι, Ροζέριο - Μπουκουβάλας, Ηλιάδης, Πετρούσης
Κόκκινη: Αγρίτης (55΄) ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μεντί, Ακόστα, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ροζέιρο (81΄ Ρομέου), Πόι, Ζησόπουλος, Λισγάρας, Ναπολεόνι (77΄ Μιλίεβιτς)
ΚΕΡΚΥΡΑ (Ακης Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Πετρούσης, Βενέτης, Ηλιάδης, Μπάρκογλου (84΄ Σιμώσης), Αγρίτης, Γιάντσης (73΄ Βασιλόγιαννης), Κοντοδήμος, Γκούμας (66΄ Τσοκάνης), Ζουμπουλάκης
Keywords
Τυχαία Θέματα