Σούπερ Λίγκα (15η αγωνιστική): Αρης-Ολυμπιακός 0-2

Ακόμα μία νίκη, τη 14η σε 15 αγώνες, πανηγύρισε ο Ολυμπιακός που επικράτησε 2-0 του Αρη στη Θεσσαλονίκη. Σκόρερ της αναμέτρησης με την οποία ολοκληρώθηκε η 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λιγκας, ήταν οι Ντομίνγκες (6΄) και Βάις (27΄).

Το σκορ άνοιξε από νωρίς, με τον Βάις να βρίσκει τον Τσόρι Ντομίνγκες στην περιοχή μόλις στο 6΄ και
ο Αργεντινός με δυνατό σουτ να γράφει το 0-1. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, είχαν δύο καλές στιγμές με Τάτο (16΄) και Αγκάνθο (18΄), όμως ήλθε το δεύτερο γκολ για τους πρωταθλητές που ουσιαστικά καθάρισαν την αναμέτηρηση πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο. Ο Βάις ελίχθηκε στην περιοχή του Αρη και με σουτ στην κλειστή γωνία του Διούδη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 27΄. Παρά τη ζεστή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι στο "Κλεάνθης Βικελίδης", ο Αρης δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στο βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης. Ο Ολυμπιακός "περπατώντας" κρατούσε το προβάδισμα, έχασε και μία καλή ευκαιρία (60΄ Βάις-απέκρουσε ο Διούδης) και πήρε μια πολύ εύκολη νίκη που τον κρατά σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες του. Αντίθετα, οι "κιτρινόμαυροι" παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και μολονότι το σημερινό ματς σίγουρα δεν υπήρχε ως "τρίποντο" στους υπολογισμούς του Μιλίνκοβιτς, τα περιθώρια στενεύουν.

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)

Κίτρινες : Οικονομόουλος - Βάις, Σιόβας

Συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Ζόραν Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Κύργιας, Καραγκούνης, Οικονομόπουλος (79΄ Κοτσαρίδης), Αγκάνθο (73΄ Τσουκάνης), Τάτος, Μαργαρίτης, Σταυρόπουλος (63΄ Σουνάς), Νταμαρλής, Μανιάς, Έλσνερ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Χολέμπας, Σιόβας, Παπαδόπουλος, Τόρες, Σάμαρης, Μασάντο, Κάμπελ (65΄ Εντινγκά), Βάις (77΄ Σαβιόλα), Ντομίνγκες, Ολαϊτάν.
Keywords
Τυχαία Θέματα