Σούπερ Λίγκα (15η αγωνιστική): Λεβαδειακός-Πλατανιάς Χανίων 1-0

Την 6η του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας σημείωσε σήμερα ο Λεβαδειακός, που επικράτησε με 1-0 του Πλατανιά Χανίων στη Λιβαδειά, σε αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Ροτζέριο στο 16΄.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο αξιώσεων και αυτό σίγουρα ικανοποιούσε τους φιλάθλους που βρίσκονταν στο γήπεδο. Στο 7ο λεπτό ο Πλατανιάς έχασε καλή ευκαιρία, όταν ο Μιρτσέτα
έκανε την παράλληλη μπαλιά, ο Ουντότζι έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Χοσέμι και πέρασε κόρνερ. Σχεδόν δέκα λεπτά αργότερα (16΄) ο Λεβαδειακός άνοιξε το σκορ. Ο Ακόστα έκανε τη σέντρα από τα αριστερά της επίθεσης, ο Κηπουρός έκανε λάθος, και ο Ροτζέριο εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους. Μετά το γκολ ο Λεβαδειακός αρχικά προσπάθησε να πιέσει τον Πλατανιά έτσι ώστε να σημειώσει κι άλλο τέρμα, ωστόσο αυτό διήρκεσε για περίπου δέκα λεπτά και στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αρκετά, με τους γηπεδούχους να ελέγουν το ματς, χωρίς ωστόσο να μπορούν να απειλήσουν ουσιαστικά τον Πλατανιά, που και αυτός με τη σειρά του αδυνατούσε να αντιδράσει στο τέρμα που δέχθηκε.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο προσπαθώντας να απειλήσει περισσότερο τους γηπεδούχους. Στο 52΄ ο Αρόχα έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή με τον Κυριακίδη να αποκρούει δύσκολα. Στο 75ο λεπτό ο Λεβαδειακός έχασε σπουδαία ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του και να «κλειδώσει» το ματς. Ο Μεντί σέντραρε από τα αριστερά, ο Ροτζέριο έπιασε την κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή, αλλά ο Κηπουρός απέκρουσε εντυπωσιακά. Έτσι το 1-0 παρέμεινε και ο Λεβαδειακός πήρε μία σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία. ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λιαχούδης (Μακεδονίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Νικολακάκης - Ντοέ, Ουντότζι, Αγκιλέρα
Οι συνθέσεις:
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος (64΄ Νικολακάκης), Γεωργίου, Χοσέμι, Μεντί, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Πόι, Ροτζέριο (88΄ Ρομέου), Ακόστα, Ναπολεόνι (66΄ Βασιλείου)
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Δημήτρης, Ποτουρίδης (46΄ Αρόχα), Ντόε, Κανακούδης, Αγκιλέρα, Κάλαϊζιτς, Μιρτσέτα, Ουκάρ (72΄ Ναζλίδης), Ουντότζι (82΄ Δέντσας), Αναστασάκος
Keywords
Τυχαία Θέματα