Σούπερ Λίγκα (19η αγωνιστική): Πλατανιάς-Αστ. Τρίπολης 0-3

19:34 27/1/2013 - Πηγή: E-Typos
Με εντυπωσιακό τρόπο συνέχισε ο Αστέρας Τρίπολης την πορεία του στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα, καθώς νίκησε 3-0 τον Πλατανιά μέσα στα Χανιά, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, και ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας. Τα γκολ σημείωσαν οι Σανκαρέ (12'), Ναβάρο (33') και Περόνε (35').
Ο Αστέρας κυριάρχησε από την αρχή. Στο 11' έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Περόνε και στο 12' άνοιξε το σκορ με κεφαλιά
του Σανκαρέ, μετά από κόρνερ του Ντε Μπλάσις. Στη συνέχεια, μπορεί να μην δημιούργησε ευκαιρίες, ωστόσο ήταν καλύτερος, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους γηπεδούχους και είχε κι ένα εκρηκτικό τρίλεπτο, όπου πέτυχε άλλα δύο γκολ και ουσιαστικά «καθάρισε» το ματς από το α' ημίχρονο. Στο 33' ο Ναβάρο με πλασέ έκανε το 2-0 και σε αντεπίθεση στο 35' ο Περόνε το 3-0.
Με την άνεσή του πλέον, ο Αστέρας στο β' ημίχρονο έδωσε χώρο στον Πλατανιά και έπαιξε με αντεπιθέσεις. Σε μια τέτοια περίπτωση στο 55' ο Περόνε βρέθηκε απέναντι από τον Κηπουρό, αλλά δεν τον «νίκησε». Από εκεί και πέρα, τα λεπτά κύλησαν χωρίς κάτι το εξαιρετικό, το 3-0 παρέμεινε και, σε συνδιασμό με την ήττα που γνώρισε ο ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα, η ομάδα του Σάκη Τσιώλη τον πέρασε στη βαθμολογία και ανέβηκε στη 2η θέση.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογερόπουλος (Αθήνας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ορτέγκα, Κανακούδης - Τσαμπουρής, Κάστελς
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Ορτέγκα (64' Στόλερ), Κανακούδης, Μιρτσέτα (46' Ονιέμα), Αναστασάκος, Ποτουρίδης, Καλάιτζιτς, Ναζλίδης, Δέντσας (46' Μαραγκουδάκης), Τετέ.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Σανκαρέ (82' Κάστελς), Κουρμπέλης, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Αλβάρες, Ουσέρο, Ράγιος (68' Φραγκουλάκης), Ντε Μπλάσις, Ναβάρο (76' Κάφα), Περόνε.
Keywords
Τυχαία Θέματα