Σούπερ Λίγκα (21η ημέρα): Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης 0-1

19:30 12/2/2012 - Πηγή: E-Typos
Σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό σημείωσε σήμερα ο Αστέρας Τρίπολης, που επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού σε αναμέτρηση για την 21η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Το μοναδικό γκολ σημείωσε στο 85΄ ο Μπαρτολίνι.

Ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν βοηθούσε τις προσπάθειες των δύο ομάδων να παίξουν σωστό ποδόσφαιρο. Ως εκ τούτου οι ευκαιρίες ήταν λίγες. Η καλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ήρθε από την πλευρά
των φιλοξενούμενων στο 22΄, όταν ο Χακόμπο έκανε το βολέ, ο Λισγάρας ήταν κοντά του, γύρισε το σώμα του, η μπάλα βρήκε πάνω του και έφυγε άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε σε ρυθμούς πρώτου, αφού οι δύο ομάδες δεν έπαιζαν ποδόσφαιρο αξιώσεων και ο κακός αγωνιστικός χώρος χειροτέρευε ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Στο 79΄ οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία όταν ο Σουμπίνιο τσίμπησε την μπάλα από τον Χακόμπο αλλά λίγο πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή του τέρματος, πρόλαβε να διώξει ο Πιπίνης.

Όπως φαινόταν καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, η ομάδα που θα σημείωνε πρώτη τέρμα θα ήταν και αυτή που θα έπαιρνε το τρίποντο και έτσι και έγινε. Στο 85ο λεπτό ο Πουλίδο σούταρε, η μπάλα κόντραρε και ο Μπαρτολίνι σε κενή εστία έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Τρίπολης. Το χρονικό σημείο στο οποίο σημειώθηκε το γκολ δεν άφηνε πολλές ελπίδες στην ομάδα του Λεβαδειακού και ο Αστέρας πήρε την άτυπη ρεβάνς για την εντός έδρας ήττα της περασμένης Τετάρτης.

Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)

Κίτρινες: Φαβάλι, Λισγάρας, Ζησόπουλος - Μπαρτολίνι, Χακόμπο

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Σουμπίνιο, Φαβάλι (68΄ Παπαδόπουλος), Μουλόπουλος, Ζησόπουλος, Μεντί, Λισγάρας, Κόρμπος, Τομάς (82΄ Μελισσάς), Βασιλείου, Πόποβιτς (46΄ Κοιλιάρας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Μπαρτολίνι, Πουλίδο, Τσαμπούρης, Αλβάρες, Πιπίνης, Ράγιος, Ουσέρο (+90΄ Λαδάκης), Χουανίτο, Φορμίκα (58΄ Σολάκης), Μπρέσκα (69΄ Ροζέριο).
Keywords
Τυχαία Θέματα