Σούπερ Λίγκα (22η αγωνιστική): Άρης-Παναθηναϊκός 1-0

21:52 17/2/2013 - Πηγή: E-Typos
«Φιλί ζωής» στον Άρη έδωσε ο Κοέλιο στο 89΄. Με γκολ του Πορτογάλου ένα λεπτό πριν τη λήξη του αγώνα, ο Άρης πέτυχε μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 1-0, στο προτελευταίο χρονικά ματς της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη που δίνει για την παραμονή του
στην κατηγορία.Για τους Θεσσαλονικείς ήταν η πρώτη νίκη μετά από 5 αγωνιστικές (3 ισοπαλίες, 2 ήττες), ενώ οι «πράσινοι» γνώρισαν την 2η ήττα τους στα τρία τελευταία ματς και το όνειρο της εισόδου στα πλέι οφ απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο.
Ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και τις δύο ομάδες να περιορίζονται σε παιχνίδι κέντρου με αρκετά λάθη. Παρ΄ όλα αυτά, ο Άρης απείλησε στο ξεκίνημα με το σουτ του Αγκάνθο μέσα από την περιοχή, το οποίο έδιωξε με γροθιές ο Καρνέζης. Οι θεσσαλονικείς έχασαν τεράστια ευκαιρία να προηγηθούν στο 26΄ από το «δώρο» του Βιτόλο. Ο Ισπανός στην προσπάθειά του να κατεβάσει τη μπάλα στην περιοχή της ομάδας του έκανε κακό υπολογισμό και βρήκε στο χέρι του με συνέπεια ο Στυλιάρας να υποδείξει το πέναλτι. Ο Αγκάνθο εκτέλεσε άσχημα και ο Καρνέζης απέκρουσε και στη συνέχεια έδιωξαν πιο μακριά οι αμυντικοί του.
Εντελώς διαφορετικό ήταν το δεύτερο μέρος, τόσο απλό πλευράς ρυθμού, όσο και απόδοσης των «πρασίνων». Στα πρώτα 15 λεπτά της επανάληψης η ομάδα του Φάμπρι έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ, αλλά στην πρώτη (54΄) ο Σισοκό αντί να δώσει στον αμαρκάριστο Τοτσέ προτίμησε να σουτάρει ψηλά άουτ, ενώ τέσσερα λεπτά μετά, ο Τοτσέ βρέθηκε απέναντι από τον Διούδη, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Η μεγαλύτερη ευκαιρία των φιλοξενούμενων χάθηκε στο 72΄ με το εξαιρετικό σουτ του Μαυρία να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Διούδη.
Ο νόμος του ποδοσφαίρου επαλήθεύτηκε στο 89΄ με τον Κοέλιο να στέλνει με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα του Καρνέζη (1-0) και να στέλνει στον «έβδομο ουρανό» τους οπαδούς και τους συμπαίκτες του.
Διαιτητής: Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας)
Κίτρινες: Καζναφέρης, Ψυχογιός, Ζαραδούκας, Παπαζαχαρίας, Τάτος, Αγκάνθο - Βιτόλο, Πίντο
Οι συνθέσεις:
ΑΡΗΣ (Γιάννης Μιχαλήτσος): Διούδης, Ζαραδούκας, Πουλίδο, Παπαζαχαρίας, Ψυχογιός, Κοέλιο, Παπαστεριανός, Διαμαντάκος (64΄ Κοτσαρίδης), Καζναφέρης (83΄ Σουνάς), Τάτος, Αγκάνθο (95΄ Ηρακλής).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φάμπρι): Καρνέζης, Κούιπερ, Σισοκό (84΄ Ντίνας), Μπουμσόνγκ, Πίντο, Βιτόλο, Τοτσέ, Εσπάρθα (56΄ Μαυρίας), Σεϊταρίδης, Ζέκα (80΄ Καζιγιάμα), Σο
Keywords
Τυχαία Θέματα