Σούπερ Λίγκα (24η ημέρα): ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 2-0

18:00 11/3/2012 - Πηγή: E-Typos
Ο ΠΑΣ Γιάννινα πανηγύρισε στην πρωτεύουσα της Ηπείρου τη νίκη που χρειαζόταν για να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού, επικρατώντας του Λεβαδειακού με 2-0 στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 22΄ με τον Μπεσέρα και διπλασίασαν στο 61΄ με τον Ντάσιο, απέναντι στους Βοιωτούς που αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο για πολύ μεγάλο διάστημα της συνάντησης, λόγω της αποβολής του Αλεξίου στο 18ο λεπτό.

Μια σχετική πίεση των γηπεδούχων δεν είχε πρακτικό
αντίκρισμα για την ομάδα της Ηπείρου, αφού ο Λεβαδειακός αμυνόταν σωστά. Όλα αυτά όμως έως το 18ο λεπτό, όταν και αποβλήθηκε ο Αλεξίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για μαρκάρισμα στο Γεωργίου, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε το σκορ με εξαιρετικό γκολ του Μπεσέρα, ο οποίος απέφυγε με προσποίηση έναν αντίπαλό του και με εκπληκτικό σουτ από περίπου 25 μέτρα δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Κυριακίδη. Οι Βοιωτοί θα μπορούσαν πάντως να έχουν ισοφαρίσει στο 30ο λεπτό, αλλά το σουτ του Μαχαίρα έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Κηπουρού.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την ομάδα του Αναστασιάδη, καθώς στο 51ο λεπτό ο Μπεσέρα αστόχησε (άουτ) στο πέναλτι που κέρδισε ο Ντάσιος από τον Κόρμπο. Στο 61΄, όμως, ο Γιώργος Ντάσιος με ωραία προσπάθεια διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, με τους γηπεδούχους να χάνουν ακόμη μία σημαντική ευκαιρία με το Γεωργίου, ο οποίος στο 80΄ βρέθηκε απέναντι από τον Κυριακίδη αλλά δεν κατόρθωσε να τον νικήσει.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γ. Δελφάκης (Αρκαδίας)

ΚΟΚΚΙΝΗ: 18΄ Αλεξίου (2η κίτρινη)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντάσιος, Ανδράλας, Τζημόπουλος - Αλεξίου, Κουτσόπουλος, Μουλόπουλος, Ζησόπουλος, Μεντί

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Ντάσιος, Κώτσιος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ (73΄ Ζαμπρέλα), Λίλα, Πάντος (79΄ Μπακαγιόκο), Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Μπεσέρα (67΄ Ανδράλας), Βίλα.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μεντί, Τόμας, Βιάνα, Σουμπίνιο (71΄ Ζαουί), Αλεξίου, Ζησόπουλος, Κουτσόπουλος (46΄ Κόρμπος), Μαχαίρας, Μουλόπουλος (65΄ Μελισσάς), Παπαδόπουλος.
Keywords
Τυχαία Θέματα